"Люблю тебе": колишня Неймара виклала миле відео з донечкою – привітала матусь зі святом

Дарія Бутилкіна12 травня, 10:20
"Люблю тебе": колишня Неймара виклала миле відео з донечкою – привітала матусь зі святом

Бруна Б'янкарді з донечкою - Особиста сторінка в Instagram

00 хв

Бруна Б'янкарді – модель, інфлюенсерка та мати доньки бразильського футболіста Неймара розтоплює серця багатьох шанувальників завдяки зворушливому контенту. Привітала з Днем матері.

Джерело: Instagram

Бруна Б'янкарді, знаменита особистість в Instagram, має шалену популярність, яка налічує майже 10 мільйонів фоловерів. Вона регулярно ділиться своїми пригодами з подорожей та зачаровує мережу провокаційними знімками.

Проте, з народженням донечки її профіль поступово наповнюється материнським контентом, додаючи нові акценти до нового образу на сторінці.

"Ми разом": дружини гравців Шахтаря голосно підтримують команду – ледь не зірвали голос

В останньому дописі своєї сторінки брюнетка виклала зворушливе відео. На записі зібрані не просто чарівні моменти, але й віддзеркалення того, як материнська любов може перетворювати звичайні миті в особливі та незабутні.

Так багато всього можна сказати, але в мене немає слів одночасно. Доню, ти змінюєш мене та зміцнюєш мене кожного дня. Це любов, яка переповнює, переповнює, повна. Навіть у моїй старій і найбільшій мрії "бути мамою" я не уявляла, що це буде так чудово. Дякую за те, що ти моя сила. Дякую, що перетворили мене на найкращу версію мене. Що я можу бути найкращою мамою у світі для тебе. Я і ти завжди. ЛЮБЛЮ ТЕБЕ! Вітаю всіх матусь з Днем матері, – зворушливо написала Бруна

Реклама

Нагадаємо, що Неймар та Бруна були разом понад двох років. Пара навіть планувала весілля та була заручена, але їхні стосунки зазнали поразки, коли стали відомі випадки зради з боку футболіста.

Гарячі новини Новини