Лунін побив історичний рекорд українського спорту і роздає призи – дружина розкрила ціну успіху

Ольга Котів9 травня, 15:30
Лунін побив історичний рекорд українського спорту і роздає призи – дружина розкрила ціну успіху

Андрій Лунін з дружиною Анастасією - Інстаграм

00 хв

Голкіпер Реала стрімко випереджає всіх найзірковіших спортсменів України. Андрій Лунін може похвалитися успіхами не лише на футбольних полях, тож вирішив розіграти призи у своєму Інстаграмі.

Джерело: Інстаграм

Страж воріт збірної України вивів мадридський Реал на вершину чемпіонату Іспанії і тепер у фінал Ліги чемпіонів. Крім цього, першим серед українських спортсменів отримав 3 мільйони підписників у соцмережі Інстаграм.

Кохана Луніна сяє в обіймах Беллінгема й іспанця з українським серцем – Андрію залишилось одне

З цим рекордом наразі не змогли зрівнятися навіть такі найпопулярніші українські спортсмени, як футболіст лондонського Арсенала Олександр Зінченко (2,6 млн) і боксер Олександр Усик (2 мільйони).

У своєму Інстаграмі голкіпер подякував фанатам за таку високу підтримку і вирішив розіграти цінні призи для 9 переможців. Потрібно відзначити друга, вподобати його допис і сторінку. Кумедно, що офіційний акаунт Реала тегнув Хоселу, іншого героя півфіналу ЛЧ.

Реклама

Лунін, який уже виграв 8 трофеїв у складі Реала, готується святкувати 9, якщо 1 червня переможе у фіналі ЛЧ Борусію Дортмунд. Андрій двічі ставав чемпіоном Іспанії, вигравав Кубок Короля, два Суперкубки Іспанії, Лігу чемпіонів, Суперкубок УЄФА та клубний чемпіонат світу.

Я так тобою пишаюся. Ти чекав свого шансу 5 років, тренувався після кожного тренування, у вихідні та у свята. Ти пожертвував часом, який міг би провести зі своєю сім'єю. Вдосконалювався щохвилини, щоб не розчарувати свою команду, бути стіною для них. Це твій заслужений фінал. Я думаю, що твоя мрія здійсниться і ти зіграєш цей фінал і виграєш цей трофей зі своєю командою, за мадридистів і за свого сина, – написала дружина Луніна іспанською мовою в Інстаграмі.

Гарячі новини Новини Андрій Лунін