Кохана Луніна сяє в обіймах Беллінгема й іспанця з українським серцем – Андрію залишилось одне

Ольга Котів9 травня, 9:54
Кохана Луніна сяє в обіймах лідера Реала й іспанця з українським серцем – Андрію залишилось одне

Андрій Лунін і дружина Анастасія - Інстаграм

00 хв

Анастасія Томазова показує святкову закулісся після виходу Реала у фінал ЛЧ. Андрій Лунін дарує дружині стільки приводів для щастя.

Напередодні 25-річний голкіпер збірної України кількома ефектними сейвами допоміг мадридському Реалу пройти у фінал Ліги чемпіонів, здолавши Баварія за підсумком двох матчів.

Робив їй пропозицію двічі: дружина Луніна про плани воротаря Реала на майбутнє і мільйон за день

На трибунах традиційно палко вболівала його кохана Анастасія. Дружина Луніна також скористалася нагодою зробити селфі з суперзіркою "королівського" клубу: "Тепер у мене теж є фото з Джудом Беллінгемом".

Прихід футболіста збірної Англії позитивно вплинув на її чоловіка. Беллінгем потоваришував і завжди підтримував Луніна.

undefined

Андрій виконав усі пункти програми своєї обраниці, крім одного. Є вже цілі 3 мільйони підписників у Інстаграмі, місце в основі Реала, чемпіонство Іспанії та ще кілька деталей, про які мріяли разом.

Реклама

"Залишився тільки один головний", – написала Анастасія у своїх сторіс, натякаючи на святкування перемоги в ЛЧ з чоловіком у головній ролі, а не запасним, як у попередніх сезонах.

undefined

Також дівчина позувала на фото з найвідомішим творцем кулінарного контенту в Іспанії. Еліас Досунму народився в Україні та просить іспанських журналістів називати його рідний Харків саме так, а не Харьков.

Хлопець емігрував 12 років тому і тепер став найуспішнішим блогером-мільйонником у своїй сфері. Досунму не забуває про батьківщину, носячи тризуб на своїй футболці. Еліас відвідав матч проти Баварії на запрошення сімейства Луніних.

undefined

Гарячі новини Андрій Лунін
Андрій Лунін
Новини