"Вистачить трьох слів": дружина Маліновського дала пораду, як швидко вивчити іноземну мову

"Вистачить трьох слів": дружина Маліновського дала пораду, як швидко вивчити іноземну мову

Руслана Маліновська - Особиста сторінка в Instagram

00 хв

Кохана атакувального півзахисника Дженоа та збірної України зізналася, чому вона почувалася невпевнено у Бельгії, та як її справи зараз в Італії.

Джерело: New Voice

Дружина Руслана Маліновського – Роксана, яка зараз живе у італійському місті Генуя, розповіла, як мова впливає на проживання за кордоном.

"Який він на смак?": Ірину Морозюк запитали про інтим з екс-зіркою Динамо — несподівана відповідь

Не секрет, що володіння іноземною мовою розширює горизонти, сприяє культурному обміну та сприяє взаєморозумінню. Руслана, як людина, яка часто переїздить через роботу чоловіка, доволі добре це відчула на собі.

"Якщо ти знаєш мову — то в тебе відпадають всі зайві питання. Тоді ти можеш заводити нові знайомства, дізнаватися все, що тобі потрібно. А коли не знаєш мови — ти турист у цій країні".

Зазначається, що дружина Руслана вивчала щонайменше 4 мови – італійську, англійську, турецьку та нідерландську. Кожна з них має свої особливості. Тому з огляду на свій досвід, жінка із задоволення ділиться порадами:

Реклама

"Я вчила мову на вулиці, спілкуючись з людьми. Але тут дуже важливо не боятися починати спілкуватися. Навіть, якщо ти знаєш три слова: "дякую", "добрий день" і "ні", то вже треба розмовляти, слухати людину, розуміти сенс того, що вона хоче тобі сказати, потім перекласти вдома, запам’ятати і пізніше вживати ці нові слова, які ти чуєш від людей. Краще мову вчити завчасно, коли в тебе є час. Ти ж ніколи не знаєш, коли вона тобі в житті знадобиться".

Зазначимо, що пара одружилася у 2016 році. Зараз вони виховують спільну доньку.

Гарячі новини Новини