"Який він на смак?": Ірину Морозюк запитали про інтим з екс-зіркою Динамо – несподівана відповідь

"Який він на смак?": Ірину Морозюк запитали про інтим з екс-зіркою Динамо – несподівана відповідь

Ірина Морозюк - Особиста сторінка в Instagram

00 хв

Дружина колишнього капітана київського Динамо Миколи Морозюк – не з сором'язливих. Цього разу жінка поспілкувалася зі своєю аудиторією на найгарячіші теми.

Джерело: Instagram

Перша жінка-президент футбольного клубу в України – епатажна білявка Ірина Морозюк, вже вкотре привернула до себе увагу.

"Зрозумів те, наскільки він був психічно сильним": нідерландський автогонщик поділився щирими почуттями до Девіда Бекхема

Завдяки гарячим фото та відео на блог Ірини в Instagram підписано 19 тисяч людей. Вона не тільки не боїться публікувати інтимні фото, а й висловлювати свої думки. Тому сьогодні, 30 січня, жінка запропонувала своїй аудиторії поставити запитання, які їх хвилюють. Без провокативних відповідей не обійшлось.

До прикладу, один із користувачів поділився своєї думкої про нормальні розміри чоловічих статевих органів та припустив, що жінка у цьому не знається.

undefined

Крім того, Ірина не боїться розповідати про свої сексуальні вподобання, вкотре зізнавшись у своїх фетишах, проводить паралелі.

Реклама
undefined

Її шанувальники мають довіру до її досвіду, що демонстує наступний скрін, а тому не боючись просять про поради:

"Порадьте вібратор".

undefined

Нагадаємо, що в травні 2020 року Ірина зізналася, що вони з футболістом розлучилися після восьми років шлюбу. Через два роки пара вирішила зійтись. Зараз Ірина та Микола разом, а сварки та розбіжності залишилися позаду.

Гарячі новини Новини