"Зрозумів те, наскільки він був психічно сильним": нідерландський автогонщик поділився щирими почуттями до Девіда Бекхема

"Зрозумів те, наскільки він був психічно сильним": нідерландський автогонщик поділився щирими почуттями до Девіда Бекхема

Макс Ферстаппен - Oracle Red Bull Racing

00 хв

Чемпіон Red Bull Формули-1 Макс Ферстаппен подивився документальний фільм Netflix про життя колишньої зірки збірної Англії і поділився думками стосовно знущань над ним з боку фанатів.

Джерело: Mirror

Відомий пілот команди Формули-1 Ред Бул Рейсінг Макс Ферстаппен, був шокований тим, як вболівальники Англії почали відноситись до Девіда Бекхема після його сумнозвісної червоної картки, яку він отримав у чемпіонаті світу 1998 року проти Аргентини.

"У нього такі довгі ноги, як у тебе" – німецька бігунка відвідала екзотичне місце

undefined

У документальному фільмі на Netflix, реліз якого відбувся минулого року, легенда Манчестер Юнайтед визнає, що сталася "дурна помилка".

"Я все ще мучу себе через це" – заявляє Бекхем.

Ферстаппен погано пам'ятає той випадок, адже йому тоді й року від народження не виповнилось. Але він бачив документальний фільм і описав його як "гарно зроблений".

Реклама

А щодо епізоду, який показав негативну реакцію на Бекхема від англійських уболівальників після червоної картки в Сент-Етьєні, голландець сказав, що не міг повірити, наскільки жорстоко з ним обійшлися.

"Це було справді погано — таких крайнощів більше у футболі, ніж у Формулі-1. І, звичайно, в Англії, де футбол дуже популярний. Те, що я переживаю, є непропорційним до того, що він пережив. Він був психічно сильним, тому незважаючи ні на що, він просто зосереджувався на своїй кар'єрі та тренуваннях".

Як натякав Ферстаппен, він також витримав неабияку частку публічної критики протягом своєї кар'єри. Частина з них надійшла саме від британських шанувальників Формули-1 через його суперництво з Льюїсом Хемілтоном. Особливих обертів цей хейт набрав за часів напруженої та суперечливої гонки за титул 2021 року.

Гарячі новини Новини