Від наркотиків до 7 дітей – циганська королева, яка надихнула Ф’юрі на перемогу над Кличком і врятувала життя

Від наркотиків до 7 дітей – циганська королева, яка надихнула Ф’юрі на перемогу над Кличком і врятувала життя

Колаж YeSport

00 хв

YeSport розповідає про історію кохання циганського короля і його дружини. Тайсон та Періс були разом у час великого піднесення й різкого падіння, вони зуміли подолати усі труднощі й зараз виховують семеро чудових дітлахів.

Тайсон Ф'юрі – англійський професійний боксер. 35-річний чемпіон світу з боксу у важкій ваговій категорії за версіями WBO, IBO, The Ring, WBA, IBF та WBC.

Періс Ф’юрі – головна берегиня сімейного затишку та мати нащадків відомого чоловіка. Кохана дружина спортсмена, без якої, мабуть, світ би не побачив непереможного боксера.

Вечеря на Мальдівах, політ на гвинтокрилі чи найгірший день: як українські зірки футболу кличуть заміж

Разом вони вже чимало років. Циганське подружжя пройшло шлях від закоханих підлітків до щасливих батьків сімох дітей. Разом подолали багато труднощів й відсвяткували незліченну кількість перемог.

undefined
undefined

Їхня історія розпочинається у далекому 2005 році, тоді Тайсон був 17-річним невідомим боксером, а Періс виповнилося лише 15 років. Дівчина зізналася: коли вперше побачила Тайсона, подумала, що він схожий на фермера Джайлза (персонажа з англійської байки, переможця велетнів і драконів). Молодих підлітків познайомила тітка боксера – вона була відомою свахою в сім'ї.

Реклама

Однак лише через рік після знайомства їхні стосунки почали розвиватися. Після святкування 16-річчя Періс між ними з'явився магічний зв'язок – вони постійно думали одне про одного й не хотіли прощатися.

Хлопцем і дівчиною вони стали після перегляду фільму "Кінг-Конг" у кінотеатрі. Й після цього відбувся, можливо, не впевнений, але незабутній перший поцілунок пари.

Через два роки після того, як закохані почали зустрічатися, вони одружилися. На урочисту церемонію запросили 300 гостей.

Щодо інтимної близькості, то це відбулося лише після їхнього весілля. В одному з інтерв'ю Періс зазначила, що вони є віруючими католиками, тому закохані не займалися сексом до дня весілля. Навіть після заручин боксер жив у вагончику біля будинку своєї обраниці.

Пара одружилася і з цього часу не розлучалася, всупереч усім проблемам, які виникали у шлюбі. Циганське коріння, яке є і в Періс, і в Тайсона, досить сильно впливало на їхнє сімейне життя, тому й жінку часто називають Циганського королевою за аналогією з прізвиськом її чоловіка (Циганський король).

Перша спільна дитина у подружжя народилася у 2009 році. Це була маленька принцеса, яку назвали Венесуела.

Через два роки у них народилася друга дитина – перший син. Вони назвали його принцом Джоном Джеймсом Ф’юрі, та й всіх своїх наступних хлопців пара вирішила назвати принцами.

Про третю щасливу вагітність дружина боксера повідомила йому менш ніж за 24 години до його бою за звання чемпіона світу з боксу в суперважкій вазі проти Володимира Кличка (28 листопада 2015 рік). Жінка вважає, що це надихнуло його на перемогу. Спочатку білявка не хотіла розповідати цю новину, тому що в неї був викидень за рік до цього.

Вигравши бій проти зіркового українця, який був метою всього життя Ф'юрі, боксер відчув спустошення та впав у депресію. Попри те, що кілька разів був анонсований реванш, британець більше не вийшов на ринг із цим суперником. Масла у вогонь підлив допінговий скандал, оскільки його запідозрили в тому, що перед поєдинком із Кличком він приймав заборонені речовини. Тайсон тоді вирішив призупинити кар'єру, був дискваліфікований і відмовився від поясів.

Це був не найкращий період для його родини... Спортсмен почав активно вживати алкоголь і наркотики. Дійшло до того, що він навіть думав покінчити життя самогубством.

Я дійсно багато разів думала про те, щоб кинути його, але я залишилася, тому що я люблю людину, якою він є, з усіма його недоліками. Я знала, що якщо мене там немає, то не буде кому за ним доглядати. Я відчувала себе зобов'язаною зберегти йому життя, і якби я пішла, його б тут не було,
– зізналася Періс.

undefined
undefined

Робота з психологами, підтримка найрідніших допомогли спортсмену, а у грудні 2017 року в пари народилася четверта дитина (дівчинка).

Після більш ніж 10 років шлюбу Тайсон і Періс народили п'яту дитину. Ще один хлопчик – на ім'я принц Адоніс Амазія Ф'юрі.

У 2021 році в циганській родині народилася чергова донечка Афіна, яка тривалий час була у реанімації. Не дивно, що після цього випадку багатодітна мама почала вагатися, чи потрібні їм ще діти. Адже в одному з інтерв’ю Тайсон зазначив, що хоче 10 дітей.

Але вона наважилася, й у 2023 році Циганська королева народила зірковому чоловікові сьому дитину.

Наразі пара живе щасливо у великому будинку, де завжди лунає дитячий сміх. Чи зупиниться подружжя на цьому – ніхто не знає. Нам залишається лише стежити за цікавим життям родини.

Love Story Новини Публікації