Холанд розкрив секрет, як готується до матчів – нова спортивна сенсація робить те саме

Ольга Котів29 січня, 21:40
Холанд розкрив секрет, як готується до матчів – нова спортивна сенсація робить те саме

У зірок спорту є щось спільне - Колаж YeSport

00 хв

Нападник Манчестер Сіті Ерлінг Холанд розповів про свою передматчеву рутину. 17-річна сенсація дартсу Люк Літтлер робить точно те ж саме.

Джерело: Daily Mail

Обоє спортсменів поділяють пристрасть до розслаблення за допомогою однієї й тієї ж відеогри. Мовиться, звичайно ж, про FIFA.

Фанати травили через вік: 17-річний зірка дартсу розповів, як насправді познайомився зі старшою дівчиною

Зокрема, Літтлера помітили за грою у FIFA минулого тижня. Холанд розповів, що теж є фанатом франшизи, яку з цього року перейменували на EA FC 24. Як би не було дивно, зірка Манчестер Сіті грає за самого себе.

"У мене немає ніяких особливих рутин перед матчами. Я намагаюся не думати надто багато перед грою. Зазвичай в ніч перед грою я граю на своїй PlayStation і намагаюся розслабитися, наскільки це можливо", – заявив Холанд.

Реклама

За його словами, не відбувається нічого особливого.

"Люблю забивати сам собі у FC24, ось і все. Я не роблю нічого особливого, просто намагаюся розслабитися і з нетерпінням чекаю на гру", – додав нападник Ман Сіті.

Нещодавно ще одна зірка дартсу, чемпіон світу 2023 року Майкл Сміт сфотографував Літтлера, який відкривав набори Ultimate Team у вебдодатку EAFC.

"Намагаюся грати в дартс, а це маленьке г**но грає в FIFA", – підписав фото спортсмен.

Окрім цього, нещодавно Літтлер разом зі своєю 21-річною дівчиною Елоїзою Мілберн вів пряму трансляцію своєї гри у FC 24 у Тіктоці. Це відбулося всього через 24 години після поразки Майклу ван Гервену у фіналі голландського турніру Masters.

Гарячі новини Новини