Фанати травили через вік: 17-річний зірка дартсу розповів, як насправді познайомився зі старшою дівчиною

Ольга Котів29 січня, 13:20
Фанати її одразу не злюбили: зірка дартсу Люк Літтлер розповів, як насправді познайомився зі своєю дівчиною

Дівчина на 3 роки старша за свого обранця - Інстаграм Елоїзи Мілберн

00 хв

Зірка дартсу Люк Літтлер розповів, як він та його подруга Елоїза Мілберн познайомилися. Початок їхніх стосунків супроводжувало цькування у соцмережах, адже дівчина на 4 роки старша за спортсмена.

Джерело: The Daily Star

17-річний Літтлер посів друге місце на чемпіонаті світу з дартсу за версією Paddy Power. Його стосунки з 21-річною Елоїзою також потрапили в заголовки новин, коли їх разом помітили на вечірці Ally Pally.

Спочатку повідомляли, що пара познайомилася під час гри в FIFA на Xbox. Проте Літтлер заперечує, що іскра між ними виникла саме тоді.

"Ні! Це була дивна історія, яку вигадали. Ми познайомилися в серпні під час ознайомчого туру в Лестері, але подружилися на останньому турнірі в Мілтон-Кейнсі", – зауважив зірка дартсу.

Користувачі соцмереж розкритикували 4-річну різницю у віці між закоханими. Однак Літтлер підтримав свою дівчину. Пара продовжує опиратися безтактовним шанувальникам. Зараз це робити ще легше, адже сторінку спортсмена ведуть його підлеглі.

Реклама

"Ми знали, що люди дізнаються, але все почалося дуже погано. З плином тижнів про образи Мілберн майже забули. Ми спілкуємося вже кілька місяців. Я привів її на чемпіонат світу, дійшов до фіналу, і що б люди не казали, вони можуть це казати. Це ніяк не вплине на мене чи на мій моральний стан. У мене є хлопці, які ведуть мій Інстаграм, і вони видаляють негатив до того, як я його побачу", – розповів Літтлер.

За словами Мілберн, починати стосунки з молодшим за себе хлопцем з такою фан-базою було важко.

"Перші дні я дуже багато давала волю емоціям. Але ви розумієте, що поки ви щасливі, це все, що має значення. Люди, які мають найбільше значення, підтримують нас", – зазначила дівчина.

Зараз Літтлер перебуває в Нідерландах, де бере участь у Dutch Darts Masters. Незабаром він вирушить у турне Великою Британією, проте поки що невідомо, чи супроводжуватиме його Елоїза.

Що новенького Новини