У 5 разів більший за "Титанік": як виглядає наймасштабніший лайнер, який благословив сам Мессі

Ольга Котів29 січня, 20:22
У 5 разів більший за "Титанік": як виглядає наймасштабніший лайнер, який благословив сам Мессі

Мессі благословив найбільший лайнер у світі - Інстаграм Лео Мессі

00 хв

Зірковий нападник Інтер Маямі Лео Мессі нещодавно охрестив найбільший у світі круїзний лайнер Icon of the Seas. Корабель 27 січня відправився у свій перший рейс по Карибському морю.

Джерело: Stirile Pro TV

Футболіст натиснув кнопку, яка запустила в корпус лайнер компанії Royal Caribbean пляшку шампанського. Після цього корабель вийшов з порту Маямі, що в штаті Флорида.

Виганяють та дивляться з ненавистю: вся правда про життя дружин суперзірок футболу в Саудівській Аравії

Icon of the Seas зареєстрували на Багамських островах. Він має довжину 365 метрів, 20 палуб, 2 805 кают і 40 ресторанів.

Корабель оснащений системою перетворення відходів на енергію, а також системою переробки води на борту. Це нібито зменшує вплив лайнера на навколишнє середовище, за що так часто критикують круїзну індустрію.

Icon of the Seas може вмістити 5 610 пасажирів і 2 350 членів екіпажу. Лайнер також має 7 басейнів, 9 джакузі та 17-метровий водоспад.

Реклама

Корабель має вагу аж 250 800 тонн. Він у 5 разів більший за "Титанік" та був побудований на суднобудівній верфі в Турку у Фінляндії.

У своєму першому плаванні Карибським морем лайнер відвідає Бастер, столицю Сент-Кітс і Невіс, після чого попрямує до Шарлотти-Амалії на Американських Віргінських островах та на приватний острів Коко-Кей на Багамах. Потім судно повернеться до Маямі.

Гарячі новини Новини