Це треба бачити: Зубкова почала новий бізнес – демонструє полуничку з пікантною реакцією чоловіків

Ольга Котів23 квітня, 22:00
Це треба бачити: Зубкова почала новий бізнес – демонструє полуничку з пікантною реакцією чоловіків

Дружина Зубкова - Інстаграм

00 хв

Дружина вінгера Шахтаря запалює після повернення додому. Анна Зубкова зробила зізнання про операцію і запустила продаж купальників.

Минулі тижні кохана футболіста донецького Шахтаря і збірної України провела на кордоні Швейцарії та Італії. Модельні зйомки у вишуканих інтер'єрах на березі озера – що може бути краще.

Знаменитий боксер одержимий груповим сексом – постійно шукає нових дівчат, бо йому мало своєї

Анна Зубкова має пишні форми від природи, приваблюючи своєю красою не лише чоловіка, а й майже 23 тисячі шанувальників, які підписалися на її Інстаграм.

Це дало змогу 30-річній білявці проторувати собі дорогу в модельний бізнес. Минула фотосесія надихнула на створення власної лінійки купальників.

undefined

Шалена качка, з вишеньками і квіточками тощо. Коли Зубкова запитала своїх підписників у сторіс, чи купували б купальники в полуничку, деякі почали відповідати "ні", позначаючи вердикт відповідним значком. Анна не витримала: "Питання: чоловіки, якого х*я ви клацаєте хрестик?!"

Реклама

До слова, дівчина досі відновлюється після операції, тому має свій розпорядок. Після повернення додому вирушає відразу на ендосферу, а потім у програмі стретчинг, бо без цього швидко набрякає.

undefined
undefined

Шахтар Гарячі новини Новини