Знаменитий боксер одержимий груповим сексом – постійно шукає нових дівчат, бо йому мало своєї

Ольга Котів23 квітня, 20:00
Знаменитий боксер одержимий сексом – постійно шукає нових дівчат, бо йому мало своєї

Девід Хей постійно шукає нових дівчат - Інстаграм

00 хв

Відомий спортсмен і колишній чемпіон Девід Хей – ненаситний. Попри те, що боксер давно підтримує стосунки з однією дівчиною, він намагається знайти ще одну.

Джерело: Sport Sport

Девід Хей зустрічається з інфлюенсеркою Сіан Оборе. Проте йому все мало.

Чоловіка в бан: секс-бомба УПЛ позує в еротичній білизні – кохану кривдника Шахтаря аж засудили

43-річний спортсмен опублікував на сайті оголошення про "гарячих дівчат".

"Я – егоїстичне стерво, ніщо ніколи не буває достатньо хорошим, я завжди хочу більшого, я рідко буваю задоволений. У мене багато глибоко вкорінених складних демонів, які роз'їдають мене зсередини, проявляючись в огидно приголомшливих вчинках. Не будемо все розповідати та псувати сюрприз", – написав Хей.

"Я люблю позитивну енергію, здоров’я та добре самопочуття, подорожувати красивими місцями, спостерігати світанок, захід сонця та спілкуватися з дівчатами-однодумцями", – каже боксер.

Реклама

У 2023 році Хей разом із дівчиною поїхали у відпустку. Проте вони були не вдвох – з парою поїхала співачка Уна Хілі. Також спортсмена пов’язували з актрисою Хелен Фланаган.

Минулого року Уна розірвала стосунки з Девідом і його дівчиною, заявивши, що колишньому чемпіону у важкій вазі однієї жінки ніколи не буде достатньо.

"Коли я з ним зустрілася, він був чесним і сказав, що я не єдина дівчина, з якою він зустрічається. Я знала, що він зустрічається з іншими. Зрозуміло, що вона не моя дівчина. Він був хлопцем і для мене, і для неї", – розповіла красуня.

Гарячі новини Новини