Сестра Роналду побачила свою фотографію і злякалася: вона радикально змінила зовнішність

Ольга Котів23 квітня, 18:40
Сестра Роналду побачила свою фотографію і злякалася: вона радикально змінила зовнішність

Сестра Роналду злякалася свого фото - Інстаграм

00 хв

У Кріштіану Роналду є дві сестри та один брат. Цього разу на перші шпальти потрапила Катя Авейру.

Джерело: О2

Співачка вирішила зробити особисте зізнання щодо своєї зовнішності. 46-річна сестра Роналду зробила селфі з приголомшливими результатами.

Наркос-4: Роберто Баджо показав фото, як зараз виглядає легенда – шокував багатьох

Катя Авейру – молодша сестра Кріштіану Роналду. Вони дуже близькі між собою і проводять час разом зі своїми сім'ями, коли це можливо. Вона навіть подружилася з нареченою футболіста Джорджиною Родрігес.

Сестра футбольної легенди – співачка, а також інфлюенсерка. Вона веде акаунт в Інстаграмі, де розповідає про своє особисте життя. Останній пост Каті викликав великий ажіотаж, оскільки він був дуже особистий.

Катя показала дві фотографії. Перше фото зробили наприкінці лютого, а друге – в середині квітня. Португальська співачка сильно схудла, а в дописі пояснила, чому це сталося.

Реклама
undefined

"Коли я побачила себе на першому фото, в той же день вирішила змінитися. Не впізнала себе і не прийняла те, як виглядаю. Деякий час намагалася обдурити себе, що, зрештою, я щаслива, у мене є все, і нічого не втрачаю. Однак я не бачила себе Катею, і в той же день вирішила все змінити", – написала сестра Роналду.

Виявляється, Роналду теж неабияк вплинув на те, що Катя за два місяці зазнала серйозних метаморфоз. Вона навела розмову, яка відбулася 6 тижнів тому в Саудівській Аравії, де грає португальський футболіст.

"Катю, мені здається, що ти худнеш. Не роби ліпосакцію, будь ласка, не лягай під ніж. Слідкуй за своїм харчуванням, тренуйся, я знаю, що ти зможеш. Ти побачиш, що природне схуднення принесе тобі більше здоров'я і мотивації", – сказав Роналду.

Катя зізналася, що думала про операцію з ліпосакції. Після розмови з Кріштіану вона остаточно відмовилася від цієї ідеї й сьогодні не шкодує про це. Співачка вмотивована продовжувати працювати над собою і хоче заохотити до цього інших жінок.

Допис сестри Роналду прокоментувала Джорджина Родрігес. "Браво", – написала наречена одного з найкращих футболістів світу.

undefined
Гарячі новини Новини