Наркос-4: Роберто Баджо показав фото, як зараз виглядає легенда – шокував багатьох

Ольга Котів23 квітня, 17:20
Наркос-4: Роберто Баджо показав фото, як зараз виглядає легенда – шокував багатьох

Фото Роберто Баджо викликало ажіотаж - Інстаграм

00 хв

Один із найкращих футболістів збірної Італії в історії здивував шанувальників, коли виклав у мережу нове фото. На ньому 57-річний легенда був дуже гладким.

Джерело: О2

В історії італійського футболу було чимало футболістів, які здобули статус легенди в усьому світі. Роберто Баджо, безсумнівно, один з них. Знаменитий нападник навіть отримав "Золотий м'яч" як найкращий футболіст світу в 1993 році. Також він був гравцем року за версією ФІФА.

Бекхем у раю серед жінок – дружина показала все у прозорій сукні, та цим вечірка року не обмежилася

Після завершення кар'єри про Баджо говорять набагато менше. Деякий час він працював в Італійській футбольній асоціації, але через 3 роки пішов у відставку. Також Роберто отримав тренерську кваліфікацію, однак наразі його не тягне до цієї професії.

Нещодавно один із найкращих футболістів в історії вирішив нагадати про себе вболівальникам. У лютому цього року він завів акаунт в Інстаграмі. Профіль легенди футболу веде його донька Валентина. Поки що там з'явилося кілька постів, але за ним все одно стежать понад 330 тисяч інтернет-користувачів.

Реклама

Нещодавно шанувальники були сильно здивовані. В Інстаграмі з'явилося нове фото Баджо. Воно свідчило про те, що легендарний Роберто дуже сильно погладшав за короткий проміжок часу. Пост був жартівливим, бо Баджо, який стоїть зі своїм портретом, зголосився знятися в четвертому сезоні серіалу "Наркос".

У коментарях здійнявся галас, оскільки багато людей були стурбовані зовнішнім виглядом колишнього гравця збірної Італії. Однак Роберто обдурив своїх шанувальників за допомогою комп'ютерної програми, яка зробила його товстішим. Насправді ж новоспечений актор сьогодні виглядає так само, як на другій світлині у дописі, і шанувальники зітхнули з полегшенням.

  • "Я перелякався на деякий час",
  • "Я хвилювався і боявся",
  • "Коли це з вами сталося? Думаю, якось недавно".

Сам пост зробив свою справу, адже набрав майже 50 000 лайків, і фанати почали згадувати часи, коли Баджо грав у футбол.

Гарячі новини Новини