Її відвертість переходить межу: екс-кохана Вербіча нахабно позує майже голяка – може полетіти в бан

Дарія Бутилкіна23 квітня, 12:20
00 хв

Альвіна Царенко, екс-наречена Беньяміна Вербіча, продовжує все більше шокувати фоловерів гарячим контентом у соціальних мережах.

Джерело: Instagram

Альвіна Царенко зібрала понад 500 тисяч фоловерів на Instagram завдяки екстравагантним та відвертим світлинам, продовжуючи дивувати шанувальників пекельним контентом.

Як модель Playboy, вона майстерно створює привабливі знімки та має вражаючий досвід у цій галузі.

Нарешті посміхається: італійська гольфістка радіє зі своїм другом під час футбольного матчу

Цього разу вона продовжує нахабно зваблювати своїх прихильників гарячими світлинами в сторіз. На фото білявка позує в крихітних стрінгах та прозорому топі, де чорні стрічки ледве прикривають груди Альвіни. Своїми діями дівчина однозначно провокує шанувальників на компліменти, а хейтерів на обурення, що може призвести до потрапляння в бан.

undefined

Варто додати, що своєю спокусливою фігурою та бездоганним стилем вона привертає неабияке захоплення від підписників. Її відвага публікувати такі фото свідчить про те, що вона не боїться виходити за межі та вражати світ своєю сексуальністю.

Реклама

Нагадаємо, дівчина звинувачувала Беньяміна у постійних зрадах, тому згодом закохані посварились і розійшлися. Царенко народила спортсмену сина, його назвали Май. Зараз дівчина з сином мешкають у Греції.

Гарячі новини Новини