Нарешті посміхається: італійська гольфістка радіє зі своїм другом під час футбольного матчу

Дарія Бутилкіна23 квітня, 11:40
Нарешті посміхається: італійська гольфістка радіє зі своїм другом під час футбольного матчу

Елеонора Інкордона - Особиста сторінка в Instagram

00 хв

Елеонора Інкордона продовжує радіти життю після втрати матусі. В Інстаграм вона виклала радісні світлини, на яких з захопленням дивиться футбольний матч, де між собою змагались клуби Інтер та Мілан.

Джерело: Instagram

Гаряча шатенка регулярно публікує пікантні знімки в Instagram, завдяки чому кількість її фанів зростає з кожним днем, а їх майже мільйон. Нещодавно у дівчини померла матуся, після того, як гольфістка повідомила про це своїм підписникам, вона зникала з соціальних на деякий час.

Дружина Мартінеса відвідала вирішальний матч в чарівному образі – її роскоші позаздрить кожна

Навіть у важкі часи, коли життя ставить перед нами випробування, деякі люди вміють знайти радість у маленьких радощах життя. Елеонора поділилася своїм радісним моментом з фоловерами, опублікувавши світлини, які вразили витонченістю та вишуканістю.

На знімках ми бачимо, як красуня насолоджується переглядом вирішального матчу, де Інтер виграв у Мілана і став чемпіоном Італії 2023-2024.

Реклама

Проте, це не все: вона тримає у руках свого невід'ємного улюбленця - песика, що додає неповторності та затишку цьому вечору. Чорний топ та легінси, які підкреслюють виняткову фігуру дівчини, доповнюють образ, роблячи її ще більш чарівною. Не зважаючи на болісну втрату, гольфістка продовжує посміхатись та радіти життю, знаходячи у ньому сили та натхнення.

Варто зазначити, що Інкардона кілька років пристрасно захоплюється гольфом, проводячи багато часу з ключкою на ігрових полях. Крім того, вона відкрила ювелірний магазин, де продає дорогі годинники.

Гарячі новини Новини