Дружина Мартінеса відвідала вирішальний матч в чарівному образі – її роскоші позаздрить кожна

Дарія Бутилкіна23 квітня, 11:00
Дружина Мартінеса відвідала вирішальний матч в чарівному образі – її роскоші позаздрить кожна

Августина Гандольфо - Особиста сторінка в Instagram

00 хв

Августина Гандольфо – дружина нападника збірної Аргентини Лаутаро Мартінеса, відвідала футбольний матч Серії А в шикарному образі. Вишуканості додала сумка від Hermès.

Джерело: Instagram

Партнерка форварда міланського Інтера підтримує активність на своїй Instagram-сторінці, де слідкує за нею 1,5 мільйона фоловерів. Щоб зберегти та підсилити свою популярність, вона ділиться спокусливими фотографіями та відео, які акцентують не лише її жіночу красу, а й емоційну близькість в сімейному колі.

Крім того, Августина активно показує свій інтерес до спорту, часто публікуючи відео, на яких вона займається фізичними вправами. Її пости відображають не лише струнку фігуру та впевнений вигляд, але й теплі моменти родинного щастя, що здобувають визнання серед шанувальників.

Прилетіло матусі в ніс: син Кочергіна влучив м'ячем в обличчя – засоромився та зніяковів

В сторіз вона продемонструвала свій шикарний образ. Августина елегантно позує, ненав'язливо підкреслюючи свою жіночність та вишуканість. Витончений плащ, лаковані чобітки й бездоганно дорога сумка від Hermès створюють неперевершений ансамбль, що вражає своєю гармонією та стилем.

Реклама
undefined

В такому образі дівчина, скоріш за все, зібралась на матч 33-го туру Серії А між командами Мілан та Інтер. Гра завершилася з рахунком 2:1 на користь Інтера. Додамо, Інтер удвадцяте виграв титул Серії А. Тепер у команди з'явиться друга зірка на емблемі.

Гарячі новини Новини