Прилетіло матусі в ніс: син Кочергіна влучив м'ячем в обличчя – засоромився та зніяковів

Дарія Бутилкіна23 квітня, 10:20
Прилетіло матусі в ніс: син Кочергіна влучив м'ячем в обличчя – засоромився та зніяковів

Каріна Кочергіна з сином - Особиста сторінка в Instagram

00 хв

Каріна Кочергіна – дружина півзахисника польського Ракува поділилась з шанувальниками неочікуваним відео, на якому Кочергін-молодший демонструє свої футбольні здібності.

Джерело: Instagram

Каріна, дружина Владислава Кочергіна та мати їхнього сина, активно підтримує свою особисту сторінку в Instagram. Завдяки відвертим знімкам, на яких брюнетка демонструє свою чудову фігуру та витончені форми, кількість підписників на її сторінці перевищила позначку в 100 тисяч.

Вона часто викладає зворушливі кадри, на яких разом з сином підтримує чоловіка під час футбольного матчу. Також Карина інтенсивно займається фізичними навантаженнями в спортзалі, аби підтримувати свою чудову фігуру.

Найсексуальніша ring-girl обурена: хтось виклав її оголені світлини – фотодоказ

Нещодавно в сторіз вона виклала кумедне та неочікуване відео. Можна побачити маленького Тимура, сина Каріни та Владислава, який демонструє свої футбольні навички.

Спочатку все видавалося досить вражаючим: маленький Тимур взявся за м'яч і вдарив його з усієї сили. Але все різко змінилось в одну мить, м'яч не тільки відлетів у бік, несподівано змінивши свій курс, а й ще влучив в ніс Каріни. Цього моменту на відео не видно, але про це зазначила молода матуся.

Реклама

Шокований таким результатом, Тимур прикрив долонею свій рот, демонструючи свою сором'язливість перед тим, що сталося. Варто зазначити, що попри цей казус, хлопчик у зовсім юному віці влучно демонструє свої вміння бомбардира. Владиславу та Карині є ким пишатись.

Зазначимо, що Каріна та Владислав разом понад 10 років, але узаконили свої стосунки в червні 2021-го. А вже на наступний рік кохана подарувала спортсмену сина, якого назвали Тимур. Зараз родина проживає в Польщі.

Гарячі новини Новини