Найсексуальніша ring-girl обурена: хтось виклав її оголені світлини – фотодоказ

Дарія Бутилкіна23 квітня, 9:40
Найсексуальніша ring-girl обурена: хтось виклав її оголені світлини – фотодоказ

Аполлонія Левеллін - Особиста сторінка в Instagram

00 хв

Аполлонія Левеллін обурена тим, що хтось викладає її оголені фото. Вона зауважила, що це фейк та застерігає підписників, аби ті не велись на гачок шахраїв.

Джерело: Instagram

Аполлонія Ллевеллін активно веде свій Instagram, який традиційно багатий на контент для дорослих. Загалом увага до дівчини прикута чимала – майже 600 тисяч прихильників.

Пишногруда білявка з дивовижним розміром бюста працює ring-girl, тобто оголошує про початок наступного раунду, виходячи у ринг з відповідною табличкою.

Обіймашки + фото: Лунін з дружиною гламурним виглядом затьмарили Іспанію

Зіркова блондинка в сторіз звернулася до своїх шанувальників. Із суперечливими висловлюваннями про штучно створені "фейк" фотографії, які нібито представляють її голу або топлес, вона просить своїх фанатів бути обачними та не вважати ці фото за правду.

undefined

Блондинка, чий образ довго визначав стандарти краси та стилю, обережно застерігає від штучних маніпуляцій зі своїм зображенням. Вона робить акцент на тому, що ніколи не фотографувала себе оголеною або топлес, і наголошує на огидності та неприйнятності подібного підходу до використання її образу.

Реклама
undefined

До моєї уваги прийшло, що люди роблять мої ФЕЙК-голі/топлес фотографії. Будь ласка, пам'ятайте, що я ніколи в житті не фотографувалась оголеною або топлес і ніколи це не зроблю... Існує додаток AI, який може перетворити будь-яку фотографію оголеною. Мені це абсолютно огидно, тому, будь ласка, не ведіться думаючи, що ці фотографії - це я! Ось оригінальне фото, а картинка нижче очевидно топлес, яку мені довелося цензурувати, – зазначила білявка в сторіз.

Зазначимо, що Аполлонія Левеллін раніше зізнавалася, що їй пропонували 100 тисяч фунтів стерлінгів, щоб вона позувала оголеною. Однак вона відмовилася із поваги до сім'ї. Хоча її батьки схвалюють роботу моделі. Однак для Аполлонії є межа – зніматися оголеною.

Нагадаємо, Аполлонія також підтримує активність на сайті OnlyFans, де пропонує платний доступ до свого еротичного контенту під ляльковим ніком.

Гарячі новини Новини