Найсексуальніша волейболістка світу тішить фанатів новими фото – написання картин їй пасує більше

Дарія Бутилкіна22 квітня, 13:40
00 хв

Кайла Сіммонс вже давно закріпила за собою титул найсексуальнішої волейболістки світу. Нині вона виклала в Instagram провокаційні фото, набір художниці доповнює її образ.

Джерело: Instagram

Американська волейболістка Кайла Сіммонс продовжує приголомшувати прихильників провокативним контентом. Завдяки зухвалим світлинам на своїй сторінці в Instagram білявка зібрала 1 мільйон шанувальників.

Вона стала символом елегантності та краси, яка спокусила мільйон прихильників підписатися.

Зірковий час: фанати з усього світу засипали їх коментарями – Лунін постарався

В останньому дописі своєї сторінки вона чудово проводить час. На цих вражаючих знімках Кайла з радістю позує, сидячи в парку на білій ковдрі, одягнена в короткі шорти та топ, який ледве притримує й прикриває її пишні груди. Здавалося б, це просто щаслива зйомка, але фото збагачені деталями, що розкривають більше, ніж просто радість.

Дівчина підготувалася до художньої творчості, оскільки на світлинах видно безліч фарб та пензликів, а також полотно, на якому вона вже продемонструвала свої мистецькі здібності. Таке поєднання естетики, творчості та пікантності надихає шанувальників і робить ці знімки справжньою перлиною в морі соціальних медіа.

Реклама

Нагадаємо, що Кайла була капітаном університетської команди у Флориді, виступала за юніорську збірну США, потім перейшла у волейбольну команду Університету Маршалла. Але восени 2020 року американська красуня пішла з волейболу заради сексуальних знімків.

Гарячі новини Новини