Зірковий час: фанати з усього світу засипали їх коментарями – Лунін постарався

Дарія Бутилкіна22 квітня, 13:00
Зірковий час: фанати з усього світу засипали їх коментарями – Лунін постарався

Андрій Лунін з дружиною - Instagram дружини футболіста

00 хв

Анастасія, кохана українського футболіста та воротаря Реала Андрія Луніна, виклала ніжне фото з чоловіком. За короткий час безліч людей з усього світу засипали пару приємними коментарями.

Джерело: Instagram

Нещодавно український воротар здійснив 11 сейвів і двічі взяв післяматчеві пенальті, вивівши мадридський Реал у півфінал ЛЧ 2023/24. Іспанський клуб вибив з турніру чинного володаря трофея, хоча було зробити це не просто – обидва матчі завершилися з нічийним результатом.

Завдяки своєму таланту він став одним із найпопулярніших українських спортсменів в Інстаграм. Тож не дивно, що зараз увага щільно прикута до родини Андрія.

Безліч світових ЗМІ та фанатів відзначають ключовий внесок саме коханого Анастасії. Вона є міцною опорою для футболіста, завжди його підтримує та вболіває.

Колишня Вербіча переходить межу: поки син спить у візочку вона показує свої принади

В останньому дописі особистої сторінки в Instagram, дружина футбольної зірки виклала чарівне фото. Анастасія та Андрій позують на футбольному полі, обіймаючись. Їхня пара виглядає надзвичайно гармонійно та ніжно. Справжнє кохання відчувається в кожному жесті та погляді.

Реклама

За лічені хвилини безліч фанатів з усього світу закидали подружжя приємними коментарями:

  • "Ви найкраща пара",
  • "Лунін - найкращий воротар",
  • "Твій чоловік такий талановитий, бережи його".

Зазначимо, що Луніни стали чоловіком та дружиною у березні 2021 року, а у романтичних відносинах перебувають з 2015 року. Зіркова пара зараз виховує нащадка, який народився в травні 2022 року.

Гарячі новини Андрій Лунін Новини