Колишня Вербіча переходить межу: поки син спить у візочку, вона показує свої принади

Дарія Бутилкіна22 квітня, 12:20
00 хв

Колишня кохана Беньяміна Вербіча не втомлюється провокувати сотні тисяч своїх підписників. Але цього разу вона ще й показала свого сина.

Джерело: Instagram

Зазвичай Альвіна Царенко радує своїх користувачів Instagram світлинами з оголеним тілом та пишними формами. Вона своєрідними витівками зібрала майже 500 тисяч шанувальників, які в захваті від контенту. Також Царенко є моделлю популярного чоловічого журналу Playboy.

"Рай з тобою": кохана Роналду поділилась моментом ніжності та гармонії – їхнє кохання заворожує

Нещодавно Альвіна виклала в сторіз відео, на якому вона відверто демонструє свої принади, поки її син спить у візочку. Вона зображена у короткому топі, який вдало підкреслює її спокусливі форми.

Шнурівка топа лише підсилює ефект її пишних грудей, роблячи образ ще більш привабливим та відвертим. Чи зацінили фани такі витівки біля сина, поки невідомо.

Реклама

Pоv: коли ти молода мама, – зазначила Царенко.

Згодом вона поділилась радісним та кумедним відео, де Май з висунутим язиком намагається тримати ручку та писати, при цьому тикаючи її в їжу.

Нагадаємо, що словенський футболіст Вербіч зустрічався з Альвіною у 2021 році, але через деякий час розійшлися. Причиною розлучення стала психологічна травма футболіста, яка, ймовірно, була пов'язана з війною. Пара виховує спільного сина, якого звати Май.

Гарячі новини Новини