"Рай з тобою": кохана Роналду поділилась моментом ніжності та гармонії – їхнє кохання заворожує

Дарія Бутилкіна22 квітня, 11:40
00 хв

Джорджина Родрігес, дружина зіркового футболіста Кріштіану Роналду показала світові, як вони з коханим проводять час наодинці.

Джерело: Instagram

Кохана зіркового португальця доволі активна у своєму Instagram. Вона може тішитися, адже має велику армію підписників, що налічує 58 мільйонів фоловерів.

Джорджина активно веде свій Instagram, у якому власне активно ділиться усім, що відбувається в її житті, а також родині відомого спортсмена загалом.

Зваблива пасія партнера Миколенка спокушає фанів своїми формами – у відвертій сукні відвідала матч

Родрігес викликала, відтепер уже, звичайний фурор серед своїх фанів. На відео Джорджина разом з футбольною легендою Роналду, виходять з моря тримаючись за руки та обіймаючись. Це надзвичайно зворушливе відео випромінює тепло та кохання, адже пара демонструє свою близькість та взаємоповагу.

У додаток до емоційного зв'язку, який вони виявляють один до одного, вони також показують свою спортивну форму, що підкреслює їхню пристрасність до фізичної активності та здорового способу життя.

Реклама

Фанати залишили чудові коментарі для чарівної пари:

  • "Обожнюю вас",
  • "Яка гарна закохана пара",
  • "Я теж хочу відчути таке кохання".

До слова, Роналду та іспанська модель, з якою він познайомився в магазині Gucci, виховують двох спільних дітей – Беллу Есмеральду та Алану Мартіну. Варто зазначити, що під час пологів двійні, коли народжувалась Белла, пара втратила хлопчика.

Нагадаємо, що Кріштіану Роналду і Джорджина Родрігес перебувають у відносинах з 2016 року. При цьому, пара досі не одружена.

Також у португальського футболіста є нащадки від попередніх союзів та сурогатної матері – сини Кріштіану-молодший, Матео та донька Єва. Всі п'ятеро дітей люблять Родрігес, як рідну матусю.

Кріштіану Роналду Джорджина Родрігес Гарячі новини Новини