Чарівна пасія бразильського футболіста спокушає фанів пишними формами – вміє привернути увагу

Дарія Бутилкіна22 квітня, 11:00
00 хв

Б'янка Анчієта, сексапільна партнерка бразильського футболіста Анджело Габріеля, викликає шалене враження своєю дивовижною фігурою. В Інстаграм вона виклала пекельні світлини.

Джерело: Instagram

Анчієта – відома блогерка, на яку підписані 3,2 мільйона користувачів Instagram. Її відверті фотосесії в соціальних мережах популярні, особливо через її великі сідниці, що завжди викликають фурор серед фанатів.

Радість дитинства: донечка Судакова показала свій ентузіазм у калюжі – матуся радіє

Бразильська красуня знову вразила своїми пропорціями тіла. Гаряча брюнетка не соромлячись виклала пікантні фото, де демонструє свої пишні форми, що зводять з розуму.

На знімку дівчина позує в шкіряній сукні шоколадного кольору, яка вдало підкреслює її ідеальну фігуру та пишні груди. Її виразне витончене обличчя та відверта поза перехоплюють подих і залишають незабутнє враження.

На одній світлині видно, що дівчина відвідала матч Манчестер Сіті – Челсі, гра завершилась на користь Манчестера.

Реклама

Варто додати, що красуня зустрічається з 19-річним футболістом Анджело Габріелем, який є молодою зіркою бразильського футболу.

Шість років тому їй приписували роман зі співаком The Weeknd після того, як їх помітили разом у ресторані в Ріо-де-Жанейро.

Гарячі новини Новини