Радість дитинства: донечка Судакова показала свій ентузіазм у калюжі – матуся радіє

Дарія Бутилкіна22 квітня, 10:20
Радість дитинства: донечка Судакова показала свій ентузіазм у калюжі – матуся радіє

Ліза Судакова з донечкою - Особиста сторінка в Instagram

00 хв

Мати доньки півзахисника футбольного клубу Шахтар Георгія Судакова знову тішить шанувальників теплим контентом. Маленька Мілана бавиться під дощем, як зайчик.

Джерело: Instagram

Ліза Судакова активно веде особисту сторінку в Instagram, де зібрала понад 13 тисяч користувачів. Вона часто викладає світлини з пікантним жестом, що звичайно привертає увагу не тільки чоловіків.

Її життя у постійному ритмі. Подорожі, розкішні фотосесії, романтичні побачення та родинна ідилія – все це можна побачити на особистій сторінці Лізи. Позиціонує себе дівчина, як майбутня телеведуча, чемпіонка України з танців та тренерка з гімнастики.

Найсексуальніша футболістка світу зводить з розуму фанів хижим поглядом – вміє привернути увагу

Нещодавно вона виклала кумедне та зворушливе відео, на якому зображена їхня з Георгієм донечка. На відео можна побачити маленьку Мілану, яка в рожевому комбінезоні та гумових чобітках з нетерпінням стрибає по калюжах.

Реклама

Матуся, яка знімає відео, усміхнена та радісна, не забороняє донечці радіти та веселитися, створюючи, тим самим, теплу та затишну атмосферу.

Ця мить затишку та чарівних емоцій знову зігріває серця шанувальників та нагадує про важливість простих, але щасливих моментів у нашому житті.

Днями молоде подружжя святкувало другий день народження доньки. Коли вони побралися в лютому 2022 року, футболісту, яким цікавляться топ-клуби провідних чемпіонатів, виповнилося лише 19.

Гарячі новини Новини