Найсексуальніша футболістка світу зводить з розуму фанів хижим поглядом – вміє привернути увагу

Дарія Бутилкіна22 квітня, 9:40
00 хв

Зірка Астон Вілли Аліша Леманн зачарувала шанувальників зухвалим поглядом в Instagram.

Джерело: Instagram

Швейцарська суперзірка футболу регулярно ділиться зі своїми підписниками в Інстаграм гламурними світлинами. Завдяки своєму ефектному вигляду та активності у соцмережах – набрала майже 17 мільйонів підписників. Шанувальники досить активні й завжди залишають багато приємних слів під дописами 24-річної спортсменки.

Залицяльник Морозюк розповів, яка секс-богема на смак – оце так відвертості

В останньому дописі своєї сторінки в Instagram білявка виклала миле селфі. На фото професійний мейкап вдало підкреслює вроду дівчини, а її спокусливий погляд примушує битись серця фанів швидше.

Родзинкою фотографії стали її шикарні локони, які додають образу неповторності та елегантності. Це селфі стало не лише свідченням її природної краси, але й виразом самовпевненості та стилю.

Реклама

Фанати не втримались та засипали Леманн компліментами:

  • "Обожнюю твоє волосся",
  • "Красуня",
  • "Чарівна".

До слова, футболістка Астон Вілли Аліша Леманн та хавбек чоловічої команди бірмінгемців Дуглас Луїс зійшлися після тривалого розставання, про що свідчать спільні фото зі святкування Нового року.

Також, що цікаво, в особистому житті дівчини були одностатеві стосунки. Леманн тривалий час зустрічалася з нападницею ПСЖ Рамоною Бахманн, у 2021 році пара розійшлася.

Гарячі новини Новини