"Ти сексуальна і витончена": донька легенди Челсі поділилася фото в епатажній прозорій білизні

"Ти сексуальна і витончена": донька легенди Челсі поділилася фото в  епатажній прозорій білизні

Джейд Лебеф - Особиста сторінка в Instagram

00 хв

Джейд Лебеф опублікувала яскраві фотографії у соціальних мережах та поділилася думками щодо демонстрації свого тіла.

Джерело: The Sun

Джейд Лебеф – дочка французького футболіст Франка Лебеф, що грав на позиції захисника, виступав за низку відомих місцевих клубів, та став Чемпіоном світу і Європи.

Фанати збожеволіли через відхід Клоппа – квитки за ціною квартир в Україні

Власне Джейд в результаті любові до пікантних фото змогла створити чималу базу шанувальників, маючи майже 250 000 підписників тільки в Instagram.

33-річна жінка часто ділиться знімками в нижній білизни та бікіні на платформі, а також відповідає на критику, яку вона отримує за це.

Цього разу французька красуня розкритикувала своїх хейтерів і сказала їм відписатися, якщо їм не подобається її контент.

"Це для тих, хто дивується, чому іноді я показую себе в нижній білизні або взагали в стрінгах. Для тих, хто критикує мене за це... Просто тому, що я хочу, я дозволяю собі це, мені добре у своєму тілі, і, перш за все, чому б і ні? У чому справа? Я пропоную вам скасувати підписку, якщо це вас не надихає" – сказала вона.

Реклама

Дівчина вважає таке божевіллям. Зазначає, що проблема з чуттєвістю у Франції була і є досі. Власне, що країна відома у світі як та, у якій є та сама чуттєвість та свобода. А насправді – це країна осуду, надзвичайної скромності та складностей.

"Принижувати інших, щоб краще відчути їхню незахищеність. Оскільки я жила у багатьох країнах, дозвольте мені сказати вам, що це не скрізь так. На щастя, тут все ще є люди з чудовим сприйняттям таких речей. Люблю тих, хто розуміє мене".

Власне інша частина шанувальників вподобала білий квітчастий комплект нижньої білизни Джейд, вони були щедрі у компліментах.

Один відреагував, сказавши: "О, là là sublime 🤍"

Інший додав: "Надто красиво "

Третій написав: "Це зовсім не вульгарно, ти навпаки сексуальна і витончена".

Гарячі новини Новини