Фанати збожеволіли через відхід Клоппа – квитки за ціною квартир в Україні

Фанати збожеволіли через відхід Клоппа – квитки за ціною квартир в Україні

Юрген Клопп - Офіційна сторінка Ліверпуля в Instagram

00 хв

Днями німецький тренер оголосив, що покине "червоних" по завершенню сезону. Попит на квитки на матчі Ліверпуля різко зріс.

Джерело: O2

Заява німецького тренера стала великою несподіванкою для вболівальників "червоних" . Юрген Клопп не виконуватиме свій контракт і покине Енфілд після закінчення сезону 2023/24.

"Зброя, наркотики, порнографія": Мілевський розкрив сенсаційні подробиці обшуку в його будинку

56-річний тренер планує взяти перерву на тренерській лаві як мінімум на рік.

"Я вирішив покинути клуб після закінчення сезону. Я знаю, що це може бути шоком для людей, але я спробую це пояснити. Мені подобається абсолютно все в цьому клубі, але я вже вичерпався. Сьогодні зі мною все добре, але я знаю, що не зможу продовжувати цю роботу" – додав він.

Клопп очолює Ліверпуль із сезону 2015/16 . З цим клубом він виграв, серед іншого: Чемпіонат Англії та Ліга чемпіонів.

Реклама

Власне останній матч "червоних" на Енфілд Роуд відбудеться 19 травня. Суперником екс-чемпіона Англії стане Вулверхемптон. Уболівальники, які хочуть подивитися останній матч німця на посаді тренера Ліверпуля, готові платити за це дорого.

У них є шанс сидіти прямо за Юргеном Клоппом під час його останнього матчу на Енфілді, але це коштуватиме їм цілих 32 000. доларів (25 тис. фунтів/29 тис. євро).

Квитки на емоційне прощання Клоппа коштують 23 тисячі. доларів (18 000 фунтів стерлінгів/21 000 євро) на одному з сайтів продажу , а після додавання ПДВ і плати за обслуговування загальна ціна становить 31 112 доларів США (24 480 фунтів стерлінгів/28 638 євро).

Ці місця розташовані в блоці L5 у передній частині головної трибуни Енфілда. Власне одні з найкращих місць у лізі, але Ліверпуль продає їх лише за 76 доларів (60 фунтів/70 євро). А це означає, що сайт перепродажу принесе 40 700 відсотків прибутку...

Гарячі новини Новини