Зірковіше не буває: кохані Судакова і Очеретька сяють на приємній зустрічі – футболістам пощастило

Дарія Бутилкіна20 квітня, 15:20
Зірковіше не буває: кохані Судакова і Очеретька сяють на приємній зустрічі – футболістам пощастило

Ліза Судакова разом з дівчиною Очеретька - Інстаграм Катерини

00 хв

Катерина, дівчина українського футболіста донецького Шахтаря Олега Очеретька, опублікувала у stories несподіване фото разом з дружиною Георгія Судакова, Лізою.

Джерело: Instagram

Завдяки своїй активності в соціальній мережі брюнетка зібрала майже 9 тисяч прихильників. Приголомшлива дівчина українського футболіста часто розбавляє свою стрічку в Інстаграм провокативними світлинами.

"Мої кашоїди": донька Довбика забрала у матусі останню ложку каші – шалений апетит

Цього разу Катерина виклала несподіване фото, де мило позує з дружиною Судакова. На фото дівчата виразно посміхаються. В руках Лізи знаходиться чарівний песик Катерини, який також долучився до спільного фото.

Це зображення стало доказом того, що справжня краса полягає не лише в зовнішності, але й у взаєморозумінні, теплі та підтримці між людьми.

Згодом, Ліза теж виклала ніжну світлину, де вже на іншій локації позує з Катериною. На фото дівчата виразно виокремлюються: одна у світлому, інша в темному, створюючи цікавий контраст. Але незважаючи на це, їхня єдність виглядає неперевершеною, як ідеальне доповнення одна одній.

Реклама

Варто додати, що футболісти, маючи поруч таких чарівних жінок, можуть вважати себе щасливцями.

Щодо Катерини, то красуня працює моделлю та вигравала звання другої віце-чемпіонки на конкурсі Miss Aura International 2021.

Вона намагається брати максимум від життя, а тому частенько транслює контент з категорії "елітне": дорогі авто, люксові курорти, алкоголь, відверті фотосесії й інше.

Гарячі новини Новини