"Мої кашоїди": донька Довбика забрала у матусі останню ложку каші – шалений апетит

Дарія Бутилкіна20 квітня, 14:40
"Мої кашоїди": донька Довбика забрала у матусі останню ложку каші – шалений апетит

Родина Артема Довбика - Instagram дружини футболіста

00 хв

Дружина форварда Жирони та збірної України Артема Довбика не припиняє тішити підписників позитивним контентом. В stories Юлія виклала кумедне відео, де маленька Кіра їсть кашу.

Джерело: Instagram

Чарівна дружина та мама має близько 9 тисяч підписників на своєму акаунті. Юлія активно займається спортом, навіть була помічена на тенісному корті. Життя дружини нападника збірної України щільно насичене подіями та обов'язками.

Колишня пасія Неймара елегантно та вишукано позує в червоній сукні – щаслива та усміхнена

Цього разу в stories Юлія виклала кумедне відео, де маленька Кіра з великим апетитом споживала свою улюблену кашу. На відео було видно, як дівчинка насолоджується кожним ковтком страви.

Але коли в тарілці дитини закінчилась каша, маленька принцеса демонструє свою гостру винахідливість. Зі смішним виразом обличчя, вона відкриває рот та натякає на те, що бажає більше. Юлія, в свою чергу, відала останні залишки каші Кірі.

Реклама

"Кіра втоптала дві тарілки каші", – кумедно сказав за кадром Артем Довбик.

Варто зазначити, що Юлія та Артем утворили міцний союз у 2020 році, а радість їхнього життя поповнилася у 2022 році народженням доньки, яка стала справжнім щастям для обох батьків.

Пара разом з маленькою Кірою проживає в Іспанії, де Артем Довбик виступає за місцеву Жирону.

Гарячі новини Новини