Дружина гравця збірної Італії знову хоче збільшувати груди – вона має цікаву одержимість

Ольга Котів19 квітня, 15:00
Дружина гравця збірної Італії знову хоче збільшувати груди – вона має цікаву одержимість

К'яра Насті знову хоче збільшити груди - Інстаграм

00 хв

К'яра Насті зізналася, що не любить гостей, адже вони сідають на її диван. Окрім цього, дружина Маттія Дзакканьї, гравця збірної Італії, хоче знову збільшити груди.

Джерело: Leggo

Інфлюенсерка поділилася в Інстаграмі деякими дрібницями про домашні звички людей, серед яких і те, чому вона ніколи не хоче приймати гостей у себе вдома.

Дружина чемпіона Європи розкрила всі секрети: "Ще дітей? Я більше не можу"

К'яра Насті розповіла, що вона завжди переодягається, як тільки прийде додому.

"Коли ви приходите додому, перед тим, як розслабитися на ліжку чи дивані, ви повинні зняти одяг, в якому ви виходили на вулицю! Це важливо, щоб уникнути забруднення всього бактеріями, які ми приносимо в будинок через штани, светри, пальто і сумки. Також корисно знімати взуття при вході, щоб не поширювати мікроби та бактерії, переходячи з кімнати в кімнату, як це роблять японці", – пояснює Насті.

Реклама

Блогерка також додала, що саме через бактерії вона ніколи не хоче бачити людей у себе вдома: "Ненавиджу, коли вони сідають на мій диван у своєму повсякденному одязі".

К'яра Насті зараз перебуває на сьомому місяці вагітності другою донькою, яку вона назве Деа або Соле, що у перекладі означає Богиня та Сонце. Її підписники цікавилися не лише народженням дитини, але й операціями, які перенесла інфлюенсерка.

Зокрема, один користувач запитав її, чому вона наважилася на пластику грудей і чи планує вона зробити це знову після періоду грудного вигодовування. Відповідь К'яри надійшла швидко: "Бо я вважаю, що великі груди – це красиво. Я не можу дочекатися, щоб зробити їх знову".

Гарячі новини Новини