Дружина чемпіона Європи розкрила всі секрети: "Ще дітей? Я більше не можу"

Ольга Котів19 квітня, 14:25
Дружина чемпіона Європи розкрила всі секрети: "Ще дітей? Я більше не можу"

Дружина Іммобіле відкрила свої таємниці - Інстаграм

00 хв

Віднедавна Джессіка Мелена стала менш активною в соціальних мережах. Це помітили її шанувальники, які почали розпитувати про причини такого рішення.

Джерело: Golssip

"Я люблю жити реальним життям. Мені подобається Інстаграм, але іноді це нормально – вимкнути телефон і зосередитися на повсякденних речах. Багато хто трохи плутає ці дві реальності!" – пояснила дружина Чіро Іммобіле.

Пишногруда красуня побила неймовірний чоловічий рекорд Гіннеса – вона долає всі межі уяви

Також вона прокоментувала критику в соцмережах.

"З роками я навчилася з цим справлятися. Мені подобається конструктивна критика, з якої, на мою думку, ми можемо чогось навчитися, і часто цінуємо її. Я не поділяю критику, коли перетинається межа поваги до людини", – додала красуня.

Джессіка також відповідала на більш інтимні питання.

"Мати ще дітей? Я б хотіла, але більше не можу. Чи були у мене періоди депресії? Як і у всіх, у мене були менш прекрасні та важчі періоди. Минулий рік був одним з них. У мене, безумовно, були стани тривоги після нещасного випадку з Чіро і дівчатами. Там у мене був момент порожнечі", – додала вона.

Реклама

Деякі підписники підколювали її, звинувачуючи в тому, що Чіро її утримує. Відповідь Джесіки не забарилася.

"Мій батько має важку роботу, і на свою зарплату він утримував сім'ю, і зараз він продовжує утримувати мою маму, але вони не ставлять їй це питання. Чому? Чи знаю я, що таке не мати грошей на продукти? У мене не завжди було щасливе у фінансовому плані життя.

Мій тато був листоношею в маленькому містечку. Зарплата була невисокою. Ми йшли на багато жертв, і я досі пам'ятаю розчарування одного Різдва, коли замість подарунків, про які я просила Санту, я отримала лише пакетик фісташок. На щастя, гроші не змінюють людей, і я все ще залишаюся тією маленькою дівчинкою, яка цінувала дрібниці", – підсумувала красуня.

Гарячі новини Новини