Пишногруда красуня побила неймовірний чоловічий рекорд Гіннеса – вона долає всі межі уяви

Ольга Котів19 квітня, 13:45
Пишногруда красуня побила неймовірний чоловічий рекорд Гіннеса – вона долає всі межі уяви

Міліца Наранчіч - Інстаграм

00 хв

Міліца Наранчіч може похвалитися силовими досягненнями. Сербська бодібілдерка знову потрапила до Книги рекордів.

Джерело: Sport

За хвилину 64 віджмимання з відривом рук від землі. Наранчіч, яка полюбляє провокувати своїми формами в соцмережах, вдруге за кілька місяців потрапила до Книги рекордів Гіннеса.

"Моя "мамця" зараз вилізе": олімпійські спортсменки зчинили галас через надто відверту форму

Вона не тільки побила власний світовий рекорд серед жінок, але й присоромила чоловіків. Своїми успіхами сербка похвалилася в Інстаграмі, де опублікувала фото з офіційним сертифікатом.

Мене вдруге занесли до Книги рекордів Гіннеса! Я зробила 64 віджимання за 60 секунд, відскочивши руками від землі, і зрівнялася з чоловічим рекордом, який протягом трьох років утримував багаторазовий рекордсмен Книги рекордів Гіннеса, грецький чемпіон Георгіос Коцімпос. Я побила власний рекорд у Нью-Йорку, у фітнес-центрі Crunch 19 лютого 2024 року на свій день народження, а вчора отримала офіційний сертифікат із Лондона, – похвалилася Міліца.

Реклама

Це вже вдруге вона побила рекорд з віджимань, адже у грудні витиснула 61. Попереднім найкращим показником були 40 – рекорд протримався 7 років.

Дівчина також може похвалитися серйозними успіхами на арені бодібілдингу. Наранчіч неодноразово була чемпіонкою Сербії та Балкан у змаганнях з фітнесу, а також вигравала престижний Арнольд Класік у США, де нагороду їй вручав сам Арнольд Шварценеггер.

Гарячі новини Новини