Шанувальників Конора Мак-Грегора не переконали останні кадри зірки UFC

Шанувальників Конора Мак-Грегора не переконали останні кадри зірки UFC

Конор Мак-Грегор - Особиста сторінка в Instagram

00 хв

Мак-Грегор збирається повернутися в UFC проти Майкла Чендлера пізніше цього року, але фанати не вражені новими записами спарингу перед його поверненням.

Джерело: Mirror

Нові кадри спарингу легенди UFC Конора Макгрегора не переконали вболівальників перед його довгоочікуваним поверненням.

Вона не очікувала такого подарунка: як Роналду зміг здивувати свою кохану – Джорджину

Колишній чемпіон UFC у двох вагових категоріях Мак-Грегор, як очікується, повернеться у спорт пізніше цього року проти Майкла Чендлера після тренування з ним у телешоу The Ultimate Fighter. Повернення Мак-Грегора було відкладено через його відсутність на тестуванні на наявність наркотиків, але в жовтні він знову повернувся, надавши зразки за новою програмою UFC .

Перед його поверненням з’явилися два відео спарингу: на рингу та в октагоні. Фанати прокоментували ці ролики так:

"Мій козел загруз у багнюці".

Реклама

Другий користувач запитав:

"Чи іншим хлопцям не дозволяли кидати назад?"

Третій додав:

"Цей спаринг-партнер також може бути прикутий до стелі".

Четвертий користувач прокоментував:

"Виглядає досить стандартно. Намагаюся не бути упередженим, але трохи повільно для нього, хоча це просто спаринг. Бій буде важчий, тому йому слід цього очікувати. Хоча приємно бачити його знову просто на тренуваннях".

Деякі інші вболівальники не погодилися з критикою, заявивши, що Мак-Грегор виглядав добре, враховуючи, що його останній бій був два з половиною роки тому.

"Ви не можете заперечувати, що він виглядає дуже добре для людини, яка мала зламану ногу. Якщо він переможе Чендлера – це буде щось особливе" – написав фанат.

Мак-Грегор оголосив, що його повернення проти Чендлера відбудеться 29 червня, щоб стати головним на Міжнародному тижні бійців UFC, але з тих пір його заяву відхилив голова UFC Дана Вайт, який сказав:

"Ні. Коли Конор буде готовий до бою, ми оголосимо про це. Ось що ми зробимо".

Чендлер, який не бився з листопада 2022 року, терпляче чекає свого удару по Мак-Грегору, і він планує вилити своє розчарування на колишньому чемпіоні у двох вагових категоріях, відправивши його на пенсію, коли вони будуть битися.

"Я покінчу з Конором в перших двох раундах, а після цього, можливо, завершу його кар'єру" – сказав Чендлер на своєму YouTube-каналі.

Він також додав:

"Я хочу поле битви епічних масштабів, я хочу стояти в клітці з цією людиною, я хочу зламати волю цієї людини, я хочу зламати йому щелепу. Я хочу відокремити його від свідомості, повністю розрівняти всередині восьмикутника, а потім ми попрощаємося з найбільшою зіркою спорту. Тоді ми можемо продовжувати свій веселий шлях".

Гарячі новини Новини