Вона не очікувала такого подарунка: як Роналду зміг здивувати свою кохану – Джорджину

Вона не очікувала такого подарунка: як Роналду зміг здивувати свою кохану – Джорджину

Джорджина - Особиста сторінка в Instagram

00 хв

Кріштіану Роналду не став на заваді той факт, що він на той момент перебував зовсім в іншому куточку світу.

Джерело: O2

27 січня Джорджина Родрігес відсвяткувала свій день народження. Аргентинська модель починає нове десятиліття свого життя, адже їй виповнилося 30.

Відвідав вечірку легенди: розповнілий Неймар шокував своїм зовнішнім виглядом — відео

Як завжди, вона мала нагоду святкувати в унікальний спосіб. Для повного щастя не вистачало лише Кріштіану Роналду поруч.

Але інакше й бути не могло. Родрігес разом з дітьми та близькими полетіла на Мальдіви, а португальській зірці довелося залишитися в Саудівській Аравії, адже його команда готується відновити сезон і найближчими днями зіграє товариський матч, у тому числі: з Інтером Маямі, за який грає Ліонель Мессі.

Однак футболіст Аль-Наср подбав про сюрприз для своєї коханої. Його не хвилювало те, що їх віддаляло приблизно 3700 миль, кілометрів. Пара спілкувалася один з одним через месенджер, також Джорджина могла спостерігати за своїм коханим на величезному екрані.

Реклама

Був і великий букет троянд. Крім того, була святкова вечеря на пляжі в колі сім'ї та друзів, а діти підготували для неї вітальні листівки.

Сама поїздка на Мальдіви – найкращий подарунок. Родрігес використовує переваги райської природи. Вона бігає по пляжу, гуляє, а головне робить фотосесії, які потім публікує в Instagram.

Власне життя Джорджини Родрігес повністю змінилося, коли вона зустріла Кріштіану Роналду. Все почалося в 2016 році, коли CR привернув увагу продавщиці магазину Gucci в Мадриді. З часом вони почали зустрічатися, і сьогодні вони у щасливих стосунках, виховують п’ятьох дітей.

Аргентинка може дозволити собі розкішне життя, адже її наречений досі залишається одним із найбільш високооплачуваних спортсменів у світі. Дівчина особисто є великою зіркою, і навіть Netflix зняв документальний серіал про її життя.

Новини Гарячі новини