Тренер, якого хотів Шахтар, розцілував чужу дружину на хвилі ейфорії – збожеволів після гола

Ольга Котів19 квітня, 13:00
Тренер, якого хотів Шахтар, розцілував чужу дружину на хвилі ейфорії – збожеволів після гола

Вінченцо Італьяно і Ванесса Леонарді

00 хв

Вінченцо Італьяно нестримно радів перемозі у чвертьфіналі Ліги конференцій. Фіорентина здолала Вікторію Пльзень.

Італійський наставник, якого не так давно сватали в донецький Шахтар, другий рік поспіль наводить шуму в єврокубках. У попередньому сезоні його Фіорентина лише у фіналі програла Вест Хему.

Як їм грати разом на Євро-2024: донька зіркового тренера міняє гравців збірної, як шкарпетки

Цього разу "фіалки" пробилися у півфінал тієї ж Ліги конференцій. Протистояння з чеською Вікторією принесло дві нульові нічиї в основний час.

Лише в овертаймі Фіорентина забила двічі, видряпавши непросту перемогу. Момент з другим голом на 108 хвилині настільки схвилював 46-річного тренера, що він нахилився до 51-річної журналістки Sky Sport Italia і почав її пристрасно цілувати.

Фахівець збентежив усіх навколо своєю незвичною поведінкою. Ванесса Леонарді багато років працює з Фіорентиною, супроводжуючи команду по всій Європі. Однак вона також є дружиною коментатора Мауріціо Компаньйоні.

Реклама

Цю сцену також прокоментував коментатор Даніеле Бароне, який назвав її просто "маленьким поцілунком". Епізод нагадав уболівальникам Фіорентини те, що сталося у 2009 році між колишнім тренером команди Чезаре Пранделлі та кореспонденткою Алессією Тарквініо.

Італійські клуби в цьому сезоні дуже успішно виступають на міжнародній арені. Фанати жартують, що вони завойовують не лише півфінали єврокубків, і питають, що VAR сказав би про цей момент.

Гарячі новини Новини