Як їм грати разом на Євро-2024: донька зіркового тренера міняє гравців збірної, як шкарпетки

Ольга Котів19 квітня, 11:40
 Як їм грати разом на Євро-2024: донька зіркового тренера міняє гравців збірної, як шкарпетки

Красуня знайшла іншого хлопця - Інстаграм

00 хв

Сіра Мартінес, колишня дівчина екс-зірки Ман Сіті Феррана Торреса, обміняла його на товариша по збірній Іспанії. Приголомшлива донька тренера ПСЖ Луїса Енріке зустрічається з центральним захисником Реал Сосьєдада Робіном Ле Норманом.

Джерело: Daily Mail

Іспанські журналісти пишуть, що пару помітили, коли вони обіймалися у баскському місті Сан-Себастьян, де базується команда Ле Нормана в Ла Лізі.

"Моя "мамця" зараз вилізе": олімпійські спортсменки зчинили галас через надто відверту форму

Сіра, яка майже рік тому розійшлася з Торресом, як повідомляють, поїхала до Парижа, щоб побачити свого знаменитого батька.

Ле Норман народився у Франції та почав грати за Брест, але отримав іспанське громадянство у 2023 році та став частиною збірної Іспанії, яка виграла Лігу націй УЄФА в тому ж році.

27-річний футболіст та 24-річна красуня ще не коментували повідомлення про свої романтичні стосунки.

Джерело зазначило: "Він не приховував, що вони – пара, залишивши її в аеропорту, звідки вона вилітала в Париж до свого батька. Стосунки між ними почалися лише нещодавно".

Реклама

Цього літа Ле Норману і Торресу, можливо, доведеться відкласти будь-які розбіжності, оскільки Іспанія з ними у складі змагатиметься на Євро-2024. Збірна потрапила до групи, що складається з Італії, Хорватії та Албанії.

Гарячі новини Новини