Приголомшлива Різатдінова влаштувала еротичне шоу під прицілом камер – вражає

Віра Бойчук17 квітня, 19:30
Приголомшлива Різатдінова влаштувала еротичне шоу під прицілом камер – вражає

Анна Різатдінова - Інстаграм

00 хв

Багаторазова призерка чемпіонатів світу та Європи Анна Різатдінова ставить на вуха мережу ефектним виглядом.

Джерело: Інстаграм

Нещодавно Анна Різатдінова опублікувала на своїй сторінці в Інстаграм еротичні кадри з фотостудії. Вона охоче позує у відвертих позах без одягу, сміливо викладає це у соцмережі та збирає тисячі лайків, а заодно і нових підписників.

Найсексуальніша ring-girl проснулася напівоголена в новому місці – обережно, гаряче

30-річна гімнастка поділилася закуліссям фотосесії в чорному боді з намоченим волоссям. Її божевільна енергія зводить з розуму весь чоловічий світ.

Вона розповіла, що колись вважала себе недостатньо гарною, критикувала свої ноги і хотіла довші. Але з часом її бачення змінилось і вона кайфує від того, якою стала.

До речі, спортсменка на своїй сторінці в Інстаграм зібрала велику базу шанувальників, яка налічує майже 200 тисяч людей.

Реклама

Нагадаємо, що Анна Різатдінова була одружена з Олександром Онищенком і виховує від нього сина Романа. За словами Різатдінової, їхні стосунки з Онищенком були справжніми і відвертими. Вона була для нього чимось досконалим у його багатому та складному світі.

Зараз серце української гімнастки вільне. Анна шукає чоловіка, який буде прикладом для її сина, та щоб почуття йшли від серця.

Гарячі новини Новини