Найсексуальніша ring-girl проснулася напівоголена в новому місці – обережно, гаряче

Віра Бойчук17 квітня, 19:00
Найсексуальніша ring-girl проснулася напівоголена в новому місці – обережно, гаряче

Аполлонія Левеллін - Інстаграм

00 хв

Дівчина з боксерського рингу Аполлонія Левеллін набрала велику кількість передплатників у соціальних мережах, які вражені від гарячого контенту.

Джерело: Інстаграм

Аполлонія Ллевеллін – нова улюблениця фанатів боїв. Вона прославилася під час нещодавнього шоу Misfits Boxing. Гаряча білявка сповіщає про початок наступного раунду, виходячи у ринг з відповідною табличкою.

Вогняна колишня пасія екс-гравця Динамо без бюстгальтера зробила фото в стилі Playboy

Палка краля поділилася фотографіями, на яких приваблює шанувальників пишними грудьми, які ледь влізли у тендітний топ. Левеллін вирішила покрасуватися перед камерою, позуючи на фоні барної стійки в Іспанії. Від її відвертих поз йде обертом голова.

Додамо, що Левеллін має свій акаунт на Only Fans – сайті, де за платну підписку можна отримати доступ до еротичного контенту. Там Аполлонія користується ляльковим ніком.

Реклама

Зазначимо, що Аполлонія Левеллін раніше зізнавалася, що їй пропонували 100 тисяч фунтів стерлінгів, щоб вона позувала оголеною. Однак вона відмовилася із поваги до сім'ї. Хоча її батьки схвалюють роботу моделі. Однак для Аполлонії є межа – зніматися оголеною.

Гарячі новини Новини