Зіркового тенісиста спіймали з гарячою красунею: великий спокусник приїхав на розкішному авто

Ольга Котів17 квітня, 14:20
Зіркового тенісиста спіймали з гарячою красунею: великий спокусник приїхав на розкішному авто

Дімітров ходив на побачення зі спокусливою тенісисткою - Sport Sport

00 хв

Болгарський тенісист Григор Дімітров вважається найбільшим спокусником у світі спорту. Нещодавня сцена з Монте-Карло, коли він пішов на побачення з французькою тенісисткою Алізе Лім, показує, чому це так.

Джерело: Sport Sport

Григор Дімітров, окрім своїх чудових тенісних якостей, відомий громадськості як найбільший бабій. Список дівчат, з якими він був, тому підтвердження.

Клопп зізнався, що зовсім не вміє готувати: є ще цілий список елементарних речей, яких він не знає

Все почалося у 2012 році зі Серени Вільямс. Потім він зустрічався з Марією Шараповою, відомою співачкою і мрією багатьох чоловіків Ніколь Шерзінгер, а потім з мільярдеркою Лолітою Османовою.

А днями його помітили з 33-річною французькою тенісисткою Алізе Лім. На відео, яке з'явилося в мережі, Дімітров чекав на красуню в дорогому автомобілі.

Досі немає інформації про те, чи стали вони парою абож це просто був роман на одну ніч. Попри все, Дімітров показав, що він дійсно великий спокусник. У нього є щось, що збиває красунь з ніг.

Реклама

Варто зауважити, що Алізе Лім – не надто відоме обличчя у світі тенісу. Найкращий рейтинг в її кар'єрі - 135-те місце з 2014 року. Проте вона вже 3 роки перебуває поза тенісом і, ймовірно, її кар'єра закінчилася.

Гарячі новини Новини