Клопп зізнався, що зовсім не вміє готувати: є ще цілий список елементарних речей, яких він не знає

Ольга Котів17 квітня, 13:40
Клопп зізнався, що зовсім не вміє готувати: є ще цілий список елементарних речей, яких він не знає

Клопп вчиться готувати - Imago/Martin Hoffmann

00 хв

Юрген Клопп – один з найкращих тренерів світу. Виявляється, він так захопився своєю роботою, що навіть не навчився готувати їжу.

Джерело: О2

Тепер Клопп хоче надолужити згаяне. Також він розповів про свої плани на життя після відходу з Ліверпуля.

Колишня дружина Кака розкрила дивну причину їхнього розлучення: вони були разом 10 років

Про своє рішення німецький тренер оголосив кілька місяців тому. Він дійшов висновку, що настав час зробити перерву у футбольній кар'єрі, щоб трохи перепочити після років роботи на повну силу і постійної боротьби за найвищі цілі.

Клопп хоче нарешті проводити більше часу зі своєю сім'єю. Виявляється, він вже обговорює з дружиною Уллою Сандрок, чим вони будуть займатися.

"Улла сказала, що я можу навчитися готувати та записатися на танці. Я повинен навчитися готувати, щоб я міг хоча б приготувати собі сніданок або щось подібне. Це буде вперше в моєму житті, коли я не маю жодного уявлення про те, що я буду робити, і це те, чого я хочу", – зізнався Клопп.

Реклама

Клопп і Сандрок не мають спільних дітей. Їхні сини – від попередніх стосунків. Німець також хоче приділяти їм більше часу.

"Ми хотіли б багато подорожувати. Сенс мого життя – зробити життя моєї сім'ї максимально комфортним. Мені подобається робити щось краще для інших людей. Звичайно, я не можу зробити це для всіх, але я можу зробити це для своєї сім'ї", – додав він.

Наразі незрозуміло, як довго Клопп візьме перерву у футболі. Проте все вказує на те, що вона триватиме щонайменше рік.

Гарячі новини Новини