Колишня дружина Кака розкрила дивну причину їхнього розлучення: вони були разом 10 років

Ольга Котів14 квітня, 14:20
Колишня дружина Кака розкрила дивну причину їхнього розлучення: вони були разом 10 років

Кака розлучився з першою дружиною - Інстаграм

00 хв

У 2005 році, під час виступів за Мілан, Кака одружився з коханою його дитинства Кароліною Челіко. Проте через 10 років вони розлучилися, і причина була досить дивною.

Джерело: Daily Mail

41-річний Кака зробив блискучу кар'єру в таких клубах, як Сан-Паулу, Мілан, Реал та Орландо Сіті. Він пішов на пенсію у 2017 році.

Дружина Ф'юрі розкрила деталі скандального розсічення перед боєм з Усиком: "Це безумство"

У 2015 році Кака та Челіко оголосили в соціальних мережах про розлучення. Жінка, яка відтоді знову вийшла заміж, пояснила, чому вони прийняли таке рішення.

"Кака ніколи не зраджував мене. Він добре ставився до мене, подарував мені чудову сім'ю, але я не була щаслива, мені чогось не вистачало. Проблема була в тому, що він був занадто ідеальним для мене", – заявила Кароліна.

Через 2 роки після розлучення Кака почав зустрічатися з нинішньою партнеркою Кароліною Діас. Пара оголосила про свої заручини на початку цього року. У них вже народилася донечка.

Реклама

Коли Кака повідомив, що вони одружуються, він сказав: "Ти зробила мене найщасливішим чоловіком на землі! Я обіцяю віддячити тобі і зробити тебе найщасливішою жінкою у світі. Я кохаю тебе".

За свою багату на нагороди ігрову кар'єру Кака виграв 12 трофеїв, у тому числі Лігу чемпіонів і Кубок світу, а також 29 разів забив у 92 матчах за збірну Бразилії.

Гарячі новини Новини