"Був занадто ідеальним": Кака прокоментував слова екс-дружини про руйнування 10-річного шлюбу

Ольга Котів17 квітня, 13:00
"Був занадто ідеальним": Кака прокоментував слова екс-дружини про руйнування 10-річного шлюбу

Кака сказав, чому розлучився - Інстаграм

00 хв

Кілька днів тому ЗМІ облетіло несподіване зізнання колишньої дружини легенди бразильського футболу Рікардо Кака. Кароліна Селіко зізналася, що її партнер був для неї "занадто ідеальним", що і призвело до їхнього розлучення.

Джерело: О2

Слова жінки прокоментував сам 41-річний колишній футболіст, який більш детально розповів про передісторію розставання пари.

Колишня дружина Кака розкрила дивну причину їхнього розлучення: вони були разом 10 років

За його словами, його поставили перед фактом.

"У 2015 році я був одружений, і моя тодішня дружина вирішила, що більше не хоче бути одруженою. Вона сказала мені: "Я нещаслива і пов'язую своє нещастя з цим шлюбом". Я жив у Сполучених Штатах, а вона попросила повернутися до Бразилії. Її слова були такими: "Я хочу повернутися до Бразилії, хочу жити там і не хочу більше бути заміжньою", – згадує Кака.

Бразилець також повідомив, що намагався врятувати свій шлюб. Однак не зміг вплинути на рішення дружини, тож у 2015 році підписав документи про розлучення. Ця подія стала для нього ще більшим ударом через глибокі релігійні переконання. Протягом своєї кар'єри Кака неодноразово підкреслював свою відданість християнським цінностям, з якими розлучення дуже сильно розходиться.

Реклама

"Я залишався неодруженим протягом року, намагаючись прийняти ситуацію і впоратися з нею як християнин. Я говорив з пасторами, тому що Біблія забороняє розлучатися. Тож я не знав, ким я був як розлучений", – розповів він.

Через кілька років Кака знову знайшов сімейне щастя. У 2019 році він одружився з бразильською моделлю Кароліною Діас, з якою має двох дітей.

Гарячі новини Новини