Зухвала кохана екс-зірки Барси показала еротичні вигини на пляжі – вогняні кадри

Віра Бойчук15 квітня, 23:20
Зухвала кохана екс-зірки Барси показала еротичні вигини на пляжі – вогняні кадри

Джесіка Гойкоечеа - Інстаграм

00 хв

Дівчина захисника Трабзонспора та збірної Іспанії Марка Бартри, який також відомий своїми виступами за Барселону, Джесіка Гойкоечеа похизувалася ідеальною фігурою.

Джерело: Інстаграм

Іспанська модель вкотре підірвала мережу провокативним контентом. Цього разу вона не залишила місця для фантазії та опублікувала порцію епатажних світлин.

Пасія Волошина виглядає неймовірно, хоча старша за нього на 6 років

Модель зараз насолоджується відпочинком на Балі. У кадрі Гойкоечеа розпростерлася на пляжі в крихітному бікіні, яке дозволило вдосталь помилуватися її вигинами. Джесіка любить відверті фото, які підкреслюють її витончену фігуру.

Шанувальники були в захопленні та одразу написали зливу компліментів під постом: "Ти найкрасивіша у світі", "Божевільна", "Ти в моєму серці", "Богиня", "Королева краси", "Сексуальна".

Додамо, що ефектна білявка стала чи не найяскравішою зіркою в соціальних мережах. Вона часто заводить в глухий кут майже 2 мільйони прихильників в Інстаграм.

Реклама

Нагадаємо, Гойкоечеа співпрацює з елітними брендами, зокрема Dolce&Gabbana та Dior. Також займається акторською діяльністю.

"Нас дуже тягнуло один до одного з самого початку. Мені подобається, що все зароджувалося не через соціальні мережі. Я люблю говорити, що ми познайомилися на концерті, а не, що він написав мені у директ", – так Джесіка розповіла про романтичні стосунки із Бартрою.

Гарячі новини Новини