Лєвандовскі та ще 1 футболіст розплакалися після рішення Хаві: емоційна реакція Барселони на заяву дня

Ольга Котів28 січня, 20:10
Л'вандовскі розплакався після рішення Хаві: емоційна реакція Барселони заяву дня

Лєвандовскі почав плакати під час промови Хаві - Інстаграм Роберта Лєвандовскі

00 хв

Гравці Барселони важко відреагували на майбутню відставку Хаві Ернандеса. Як повідомляють каталонські ЗМІ, Роберт Лєвандовскі навіть розплакався під час промови тренера.

Джерело: Meczyki

У суботу чемпіони Іспанії вкотре в цьому сезоні не виправдали очікувань фанатів. Барса програла Вільярреалу з рахунком 3:5.

Після матчу відбулася екстрена зустріч Хаві з керівництвом клубу. Потім 44-річний тренер вийшов до преси та оголосив, що 30 червня він залишить посаду тренера.

А вже перед недільним тренуванням колишній півзахисник поспілкувався щодо цього зі своїми підопічними. Кажуть, що під час промови кілька футболістів розплакалися.

"У неділю вранці відбулися збори в роздягальні, під час яких Хаві пояснив гравцям своє рішення. Деякі гравці, такі як Роберт Лєвандовскі та Жоау Канселу, були в сльозах. Зі свого боку, Серхі Роберто як капітан звернувся до групи, попросивши їх бути відданими команді до кінця сезону і вибачившись за поразку від Вільярреала", – повідомили в Esport3.

Реклама

Зауважимо, що наступний матч Барселони відбудеться вже в середу, 31 січня, о 19:00. Каталонці зіграють вдома проти Осасуни.

Що новенького Новини