Клуб українця подає найсмачніші страви на матчах в усій АПЛ – переконайтесь самі

Ольга КотівВчора, 16:55
Клуб українця подає найсмачніші страви на матчах в усій АПЛ – переконайтесь самі

Фанатів Брентфорда чудово годують - Footy Scran

00 хв

Брентфорд, за який грає українець Єгор Ярмолюк, здивував глядачів їжею, яку подавали на стадіоні. Попри свою низьку ціну, вона була надзвичайно смачною.

Джерело: Thick Accent

У мережі з'явилися фото їжі зі стадіону. Зокрема, світлина чудового чизбургера з булочкою з кунжутом, котлетою, сиром та іншими начинками. До нього подали картоплю фрі. Все виглядало доволі свіжим.

Кілька соусів з капустяним салатом і трохи зелені завершили набір. Ця страва коштувала всього 6,95 фунта стерлінгів за спеціальною пропозицією для ранніх пташок.

Зазвичай такий набір коштує 8,95 фунта, що також не так вже й дорого. Але зважаючи на те, що це місце проведення матчів Прем'єр-ліги, та ще й у столиці, ціна мала б бути вищою.

Футбольні фанати щиро здивовані, що така їжа коштує так дешево. Адже на великих стадіонах, таких як "Емірейтс", ціна може бути й понад 20 фунтів. Навіть американські вболівальники кажуть, що в Штатах така страва коштувала б їм 30 доларів.

Реклама

Кілька постійних відвідувачів поділилися своїми сумнівами, що насправді частування не доступні для широкої публіки, а можуть бути частиною корпоративного пакета або спеціальної пропозиції.


Також увагу привернули курка з рисом та неймовірний хот-дог Брентфорда. Серед вегетаріанських страв відвідувачам пропонують пиріжки, які теж мають чудовий вигляд.

Папараці Новини