Безмежні очі та бюст: дружина захисника Ювентуса ділиться спогадами із Мілана – неповторні миті

Дарія Бутилкіна9 квітня, 17:00
Безмежні очі та бюст: дружина захисника Ювентуса ділиться спогадами із Мілана – неповторні миті

Мікела Персіко - Instagram

00 хв

Мікела Персіко, італійська модель, телеведуча та кохана футболіста Даніеле Ругані, вразила шанувальників натхненними світлинами зі своєї останньої подорожі до Мілана.

Джерело: Instagram

Красуня активно веде свою сторінку в Instagram, де зібрала 2 мільйони підписників. У вільний від роботи час Мікела любить готувати. Своїми кулінарними успіхами дівчина ділиться у соціальних мережах. Також красуня регулярно займається у тренажерному залі, щоб підтримувати тіло в ідеальній формі.

Розкішний комплекс: дружина Степаненка хизується дорогими апартаментами – розмір вражає

Дружина футболіста виклала на своїй сторінці безліч фото, як вона, разом з коханим, проводить час e чудовому місті Мілан.

На фото вони позують з усмішками на обличчях, випромінюючи щастя та задоволення від спільного часу. Визначні місця міста, відпочинок у кафе та прогулянки вузькими вуличками — усе це зробило їхню подорож незабутньою.

Реклама

Варто додати, що красуня навчалася у місцевій середній школі, а потім вступила до університету Бергамо на факультет журналістики. Після закінчення університету Мікела почала працювати моделлю. Вона брала участь у багатьох конкурсах краси, серед яких Miss Padania, Miss Wella Professionals Lombardia та Veline 2012, але згодом вирішила спробувати себе у ролі телеведучої.

Дебют Мікели як ведучої відбувся у програмі Match of the Day, де вона разом із запрошеними гостями обговорювала останні новини зі світу футболу. Білявка співпрацювала із найбільшими телеканалами Італії та продовжує працювати у сфері журналістики.

Також додамо, що Мікела та Даніеле Ругані познайомилися у 2016 році завдяки спільному хобі. Пара вперше зустрілася на тенісному матчі в Італії. Це було кохання з першого погляду. Після кількох років знайомства Ругані зробив коханій пропозицію.

У березні 2020 року стало відомо, що Мікела вагітна. Вже згодом дівчина народила футболістові сина на ім'я Томаззо.

Зазначимо, що Ругані виступає за Ювентус на повноцінній основі з лютого 2015 року після переходу з Емполі за 4,2 мільйона євро. Цього сезону він відзначився 3 голами у 16 ​​матчах за туринців.

Гарячі новини Новини