Розкішний комплекс: дружина Степаненка хизується дорогими апартаментами – розмір вражає

Дарія Бутилкіна9 квітня, 16:20
Розкішний комплекс: дружина Степаненка хизується дорогими апартаментами – розмір вражає

Маргарита Степаненко - Особиста сторінка в Instagram

00 хв

Маргарита Степаненко, дружина українського футболістка та гравця донецького Шахтаря Тараса Степаненка, опублікувала в stories приголомшливий вигляд комплексу, в якому вона зараз проживає з дітьми.

Джерело: Instagram

Кохана Степаненка проявляє неабияку активність на своїй особистій – сторінці в Instagram. Брюнетка своїми дописами, які пов'язані з кулінарією та її чоловіком, сім'єю та відпочинком зібрала понад 40 тисяч підписників.

Тиждень відпочинку, родини Степаненків, в Україні добіг кінця, він виявився сповненим незабутніми моментами, але настав час повертатися до Іспанії. Маргарита виклала в stories естетичне фото розкішного комплексу, до якого вона, разом з синами, повернулась до буденного життя.

Варто зазначити, що величезний басейн та екзотичні пальми є ідеальним місцем для спокійного відпочинку та розваг для всієї родини.

Нагадаємо, що півзахисник одружений на Маргариті Степаненко, яка подарувала йому трьох чудових синів: Ярослава, Мирона та Святослава.

Реклама

Додамо, після початку повномасштабного вторгнення росії на територію України, сім'я футболіста Тараса Степаненка виїхали за межі Батьківщини. Наразі жінка з дітьми проживають в Іспанії.

Гарячі новини Новини