"Татусь приїхав": дружина Судакова радує фанатів новою порцією сімейного життя

Дарія Бутилкіна9 квітня, 15:40
00 хв

Обраниця та мати доньки півзахисника футбольного клубу Шахтар знову тішить шанувальників теплим контентом.

Джерело: Instagram

Ліза Судакова активно веде особисту сторінку в Instagram, де зібрала понад 12 тисяч користувачів. Вона часто викладає світлини з пікантним жестом, що звичайно привертає увагу не тільки чоловіків.

Її життя у постійному ритмі. Подорожі, розкішні фотосесії, романтичні побачення та родинна ідилія – все це можна побачити на особистій сторінці Лізи.

Чарівна мить: Неймар ніжно оберігає сон доньки – милота зашкалює

Цього разу дівчина тішить підписників зворушливим відео в stories, вона поділилася миттєвістю, яка розтопила серця багатьох. На відео можна побачити, як Судаков повернувся додому після відрядження.

Зустрічає його радісна донька, але особливе враження справляє момент, коли футболіст дарує маленькій принцесі книгу. Мілана не втрималася від враження та висловила свою радість, обійнявши татуся та ніжно поцілувавши його.

Реклама

Цей епізод став ще одним доказом того, що справжнє щастя криється в маленьких речах, а родинні цінності залишаються незмінними навіть у світі великих здобутків та перемог.

"Татусь приїхав", – написала Ліза.

У цьому підписі Ліза демонструє неймовірну теплоту та любов батьків до принцеси, що зводить до мінімуму віддаленість Судакова через його професійну діяльність.

Нагадаємо, футболіст донецького Шахтаря і збірної України зав'язав з парубоцьким життям ще в 19.

На початку грудня 2021 року він зробив пропозицію своїй коханій. Вже у квітні 2022-го закохані стали батьками дівчинки, яку назвали Міланою.

Гарячі новини Новини