Чарівна мить: Неймар ніжно оберігає сон доньки – милота зашкалює

Дарія Бутилкіна9 квітня, 15:00
00 хв

Нападник Аль-Хіляля Неймар Неймар викликав хвилю емоцій серед своїх шанувальників, опублікувавши зворушливе фото на своїй сторінці в Instagram.

Джерело: Instagram

Бразильська зірка досягла успіху як на футбольному полі, так і у медійному просторі. Наразі за його сторінкою в Інстаграм, яка переповнена контентом про нападника, слідкують вже 220 мільйонів користувачів.

Футболіст часто тішить своїх фанатів новими кадрами зі свого яскравого життя. Практично у всіх спортсменів можна побачити переважно професійний контент, тоді як форвард публікує світлини з відпочинку, вечірок та кадри зі своїми маленькими копіями.

Весняна радість: дружина футболіста Шахтаря поділилась моментами щастя – малеча задоволена

У футболіста та його коханої Бруни Б'янкарді, пів року тому, народилася дочка, яку назвали Маві. У спортсмена також є 12-річний син Даві Лука да Сілва від попередніх стосунків із Кароліною Дантес.

Реклама

Нині, футболіст виклав чарівну та зворушливу світлину. На знімку можна побачити, як Неймар ніжно обіймає свою маленьку доньку та оберігає її сон. Крихітка спокійно спить у його обіймах.

Це фото стало нагадуванням про те, що за суворою зовнішністю зіркового спортсмена ховається люблячий батько та родинний чоловік

Варто додати, що Неймар і Бруна Б'янкарді разом понад 2 роки. Пара була заручена, але розірвала роман після того, як стало відомо про зраду футболіста.

Пізніше закохані відновили стосунки, але схожа ситуація повторилася вже під час вагітності Бруни, після чого Неймар вибачився перед обраницею.

Нагадаємо, що 32-річний бразилець травмував ліве коліно у матчі відбору збірної на ЧС-2026 з Уругваєм (0:2).

У нього було виявлено пошкодження передньої хрестоподібної зв'язки, а також розрив меніска. Відновлення досі триває.

Гарячі новини Новини